Ζώδια

7 συμβουλές που σε δείχνουν ψηλότερη

7 συμβουλές που σε δείχνουν ψηλότερη
Μπορεί να έχεις γεννηθεί με petite σιλουέτα αλλά αυτό δεν σημαίνει σίγουρα ότι είσαι λιγότερο όμορφη ή ότι δεν μπορείς να ακολουθείς τις επιταγές της μόδας.

Φθάνει μόνο να σου πούμε, αν δεν το ξέρεις ήδη δηλαδή, ότι μερικά από τα μεγαλύτερα fashion icons του πλανήτη, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Miroslava Duma, Mare-Kate Olsen, είναι μικροκαμωμένες. Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι κάνουν τέλος πάντων και φαίνονται τόσο εντυπωσιακές ενώ στην πραγματικότητα είναι μικροσκοπικές. Μα πολύ απλά ακολουθούν κάποια τρικς τα οποία θα σου πούμε αμέσως τώρα και θα τρέξεις να τα εφαρμόσεις.

1.Δημιούργησε την ψευδαίσθηση μιας ψηλόλιγνης σιλουέτας φορώντας flared jeans. Το γνωστό σε όλες μας, καμπάνα παντελόνι που γίνεται πιο φαρδύ από το γόνατο και που καλύπτει το παπούτσι, είναι ιδανικό για εσένα καθώς δείχνει τα πόδια σου αμέσως πιο ψηλά και λεπτά. Είναι ένα κομμάτι κλειδί για τα μικροσκοπικά κορίτσια καθώς είναι all time clasic και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ μ’ένα ανάλογο τοπ.

2.Μονοχρωμία στο σύνολο σου. Επέλεξε ρούχα στην ίδια χρωματική απόχρωση, όπως το total black look, καθώς έτσι δημιουργείται μια κάθετη γραμμή που σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη. Κάτι παραπάνω θα ξέρει η Kim Kardashian που επιλέγει διαρκώς nude μονόχρωμα σύνολα. Εσύ μπορείς να φορέσεις ένα total white look, αποτελεί μια chic επιλογή που ξεχωρίζει πάντα.

3.Να προτιμάς ρούχα ψηλόμεσα, όπως σορτς, φούστες, skinny jeans. Έχουν την τέλεια ικανότητα να επιμηκύνουν τον κορμό σου και να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είσαι ψηλότερη. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να τονίζεται η μέση σου γι’ αυτό προτίμησε crop tops ή t-shirts μέσα από το παντελόνι σου.

4.Το μίνι. Για την ακρίβεια το σούπερ μίνι. Τόσο όσο πρέπει όμως για να είσαι θηλυκή και όχι προκλητική. Στα μινιόν κορίτσια, τα γυμνά πόδια είναι άκρως χαριτωμένα. Η τέλεια επιλογή μπορεί να είναι ένα little dress η μία μίνι φούστα, απέφυγε όμως το ύψος μέχρι το γόνατο, δεν είναι για εσένα. Πολύ κοντό η πολύ μακρύ, ναι καλά διάβασες και τα μακριά σε κολακεύουν. Να επιλέγεις τα άκρα με λίγα λόγια.

5.Επένδυσε σ’ ένα ζευγάρι μυτερά high heels. Είναι σίγουρα το απόλυτο tip για να αναδειχθούν τα πόδια σου. Είναι άλλωστε και ο λόγος που η Βeckham δεν τα αποχωρίζεται ποτέ από πάνω της.

6.Η λαιμόκοψη σε σχήμα V εκτός από ένα σέξι αποτέλεσμα είναι ο τέλειος τρόπος για να δείχνει η σιλουέτα σου μακρόστενη. Ξεγελάει το μάτι και ανεβάζει το βλέμμα προς τα πάνω. Τα φορέματα και τα κορμάκια με βαθύ ντεκολτέ είναι trend, γι’ αυτό μην διστάσεις να το τολμήσεις και εσύ.

7.Ήρθε η ώρα να μάθεις μία αλήθεια… τα πολύ μακριά μαλλιά δεν ταιριάζουν στους μικροσκοπικούς σωματότυπους. Προτίμησε ένα καρέ κούρεμα που είναι απόλυτα hot αυτή την εποχή. Αν όμως αγαπάς τόσο πολύ τα μακριά μαλλιά σου, επέλεξε χτενίσματα που δίνουν όγκο στο επάνω μέρος ή ακόμα καλύτερα πιάσε ένα ψηλό ατημέλητο κότσο, για να κερδίσεις extra πόντους στο ύψος σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments