Γυναίκα

Εβελίνα Παπούλια: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Εβελίνα Παπούλια: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση
«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Είμαι αντιδραστική και δεν ανέχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν ακόμη νέα στο χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Είμαι αντιδραστική και δεν ανέχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε αμέσως στη θέση του. Από τότε δεν μου ξανασυνέβη. Τώρα δεν τολμάει να κουνηθεί φύλλο. Με το που ξεκίνησα τη δουλειά κατάλαβα πως ο χώρος θέλει μεγάλη προσοχή. Άλλο η πλάκα που μπορεί να γίνεται κι άλλο κάτι σοβαρό», είπε η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας στο Tv Έθνος.

Όπως υποστήριξε, αυτό συνέβη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και ο συγκεκριμένος κύριος ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερος της. «Βεβαίως και σοκαρίστηκα. Ήμουν και πιτσιρίκι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξεφτιλίστηκε στα μάτια μου. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν ένας μικρός άνθρωπος σε ηλικία για να το γυρίσεις και στην πλάκα, ήταν μεγάλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments