Lifestyle

Νάσος Γαλακτερός: «Αυτό που σκεφτόμουν για τον Παύλο ήταν να σέβεται τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει»

Νάσος Γαλακτερός: «Αυτό που σκεφτόμουν για τον Παύλο ήταν να σέβεται τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Νάσος Γαλακτερός: «Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι γίνεται ένα παιχνίδι με ζευγάρια. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήθελαν να πάω με τη γυναίκα μου και γελούσα»

Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος Γαλακτερός βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένοι στην εκπομπή DOT. Το ζευγάρι του Asia Express κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη για τη συμμετοχή του στο reality του Star αλλά και όσα έχει μάθει ο ένας από τον άλλο ως πατέρας και γιος.

View this post on Instagram

A post shared by Pavlos Galakteros (@los_galakteros)

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι γίνεται ένα παιχνίδι με ζευγάρια. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήθελαν να πάω με τη γυναίκα μου και γελούσα. Μετά μου λένε «θέλουμε να έρθεις με τον γιο σου» και λέω είστε έξυπνοι εσείς» ανέφερε ο Νάσος Γαλακτερός για την απόφασή του να συμμετάσχει στο Asia Express, ενώ πρόσθεσε: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν όχι. Τον παίρνω τηλέφωνο, του το λέω και μου λέει πάμε».

«Οι αθλητές γενικά τα κάνουμε όλα μικροί. Ήμουν 28 χρονών, όταν έκανα τον Παύλο. Το γήπεδο είναι ένα μεγάλο σχολείο. Όταν μπεις στο γήπεδο και λες εγώ είμαι, έρχεται μια σφαλιάρα και σου φέρνει τα μυαλά σου στα ίσα» εξομολογείται ο Νάσος Γαλακτερός και στη συνέχεια τονίζει: «Αυτό που από μικρός σκεφτόμουν ήταν να σέβεται τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει και ποτέ να μη λέει κάτι για αυτές».

Από την πλευρά του ο Παύλος Γαλακτερός δηλώνει για τον πατέρα του: «Ήταν πάντα πρότυπο αλλά ήταν αγχωτικό, όταν έπαιζα μπάσκετ. Όποτε είχαμε αγώνα, έλεγαν από τις άλλες ομάδες: «Αυτός είναι ο γιος του Γαλακτερού». Σου φόρτωνε ευθύνες χωρίς να ξέρεις πού οδηγεί αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments