Ελλάδα

Ανάβυσσος: Βίντεο – ντοκουμέντο με δεμένο τον 29χρονο προγραμματιστή μετά την αρπαγή του

Ανάβυσσος: Βίντεο – ντοκουμέντο με δεμένο τον 29χρονο προγραμματιστή μετά την αρπαγή του

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Ο εφιάλτης του νεαρού ξεκίνησε προχθές το απόγευμα, όταν οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν με το πρόσχημα πως είναι αστυνομικοί. Στη συνέχεια τον έδεσαν με χειροπέδες και τον μετέφεραν με το δικό του αυτοκίνητο, σε δασώδη περιοχή της Αναβύσσου.

Ο 29χρονος που παραμένει σε κατάσταση σοκ, έχει ήδη καταθέσει σε αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και τον δεύτερο απαγωγέα

Tις στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του στην Ανάβυσσο, περιγράφει ο 29χρονος προγραμματιστής που κατάφερε να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με το Live News, τα νέα στοιχεία για την απαγωγή και τη ληστεία του νεαρού από δύο άτομα που, όπως είπε, έβλεπε για πρώτη φορά, οι μεταφορές κρυπτονομισμάτων από λογαριασμό του, η επεισοδιακή σύλληψη ενός εκ των δραστών και οι μαρτυρίες για τα δραματικά γεγονότα, κρατούν για ακόμα μια μέρα το θέμα ψηλά στην επικαιρότητα.

Ο εφιάλτης του νεαρού ξεκίνησε προχθές το απόγευμα, όταν οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν με το πρόσχημα πως είναι αστυνομικοί. Στη συνέχεια τον έδεσαν με χειροπέδες και τον μετέφεραν με το δικό του αυτοκίνητο, σε δασώδη περιοχή της Αναβύσσου.

Εκεί τον έβγαλαν από το δικό του αυτοκίνητο και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του δικού τους οχήματος. Κινήθηκαν για μικρή απόσταση και όταν σταμάτησαν τον λήστεψαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες βούτηξαν από τον 29χρονο: 2 κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι, τα κλειδιά του σπιτιού και του γραφείου του και τραπεζικές κάρτες με τον ίδιο να αναγκάζεται να αποκαλύψει τα pin.

Στη συνέχεια οι απαγωγείς τον ανάγκασαν να χρησιμοποιήσει το δακτυλικό του αποτύπωμα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε εφαρμογή διαχείρισης κρυπτονομισμάτων που είχε στο κινητό του τηλέφωνο. Ταχύτατα κατάφεραν να κάνουν δύο μεταφορές κρυπτονομισμάτων, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Μετά τη ληστεία, οι δύο δράστες τον έδεσαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, ψέκασαν με χλωρίνη και απομακρύνθηκαν, με τον 29χρονο να καταφέρνει κάποια στιγμή να λυθεί και να ζητάει βοήθεια από τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου, επί της Λεωφόρου Αναβύσσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments