Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Λούντβιγκσμπουργκ 63-83: Ολική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο

ΠΑΟΚ – Λούντβιγκσμπουργκ 63-83: Ολική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο
ΠΑΟΚ - Λούντβιγκσμπουργκ 63-83: Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έπαθε... μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο και το +1 (48-47) μετατράπηκε σε -20, με τη Λούντβιγκσμπουργκ να περνά θριαμβεύτρια από το ''PAOK Sports Arena''.

ΠΑΟΚ – Λούντβιγκσμπουργκ 63-83: Για ένα ημίχρονο, όλα έδειχναν να πηγαίνουν… υπό έλεγχο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε τους Γερμανούς στο +1 (48-47) και προέβαλε ισχυρή υποψηφιότητα νίκης. Ωστόσο η επάνοδος από τα αποδυτήρια έδειξε άλλα πράγματα.

Κάτι το ”μπλακ άουτ” στην επίθεση, κάτι ορισμένα ”περίεργα” σφυρίγματα των διαιτητών, ”πείραξαν” το μυαλό των παικτών του Παπαθεοδώρου που είδαν το προβάδισμα να φεύγει από τα χέρια τους και τη Λούντβιγκσμπουργκ να ”κλειδώνει” το ματς από τις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου.

Πλέον, μειώνονται κατά πολύ οι πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, με τους ”ασπρόμαυρους” να υποχωρούν στη βαθμολογία και στο (2-6). Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ οι Κατσίβελης και Μαργαρίτης (16 και 15 πόντοι αντίστοιχα), πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Γουάλκαπ (18π).

Tα δεκάλεπτα: 23-23, 48-47, 55-59, 63-83

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments