Lifestyle

Σάλμα Χάγιεκ: «Δεν κάνω μπότοξ, αλλά διαλογισμό για αυτό μοιάζω νέα»

Σάλμα Χάγιεκ: «Δεν κάνω μπότοξ, αλλά διαλογισμό για αυτό μοιάζω νέα»

Πηγή Φωτογραφίας: AT&T Yahoo

«Όταν δεν κάνω για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να "πέφτει"» πρόσθεσε η Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, αλλά η ίδια φαίνεται να είναι πολύ πιο νέα από μια γυναίκα 56 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Let’s Talk Off Camera», η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την αντισυμβατική θεραπεία ομορφιάς που έχει υιοθετήσει για να παραμείνει νέα.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, η πρωταγωνίστρια, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της πριν από λίγο καιρό, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «όχι μπότοξ!» και σημείωσε, πως κάνει διαλογισμό εξαιτίας των «πολλών προβλημάτων υγείας» που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν.

«Μπορώ να κάνω για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε “φαίνεσαι 20 χρονών”» είπε η Χάγιεκ σημειώνοντας ότι όταν σταματά να παρατηρεί αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς εμφανίζονται σημάδια γήρανσης. «Όταν δεν κάνω διαλογισμό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να “πέφτει”» τόνισε.

Παρόλα αυτά, ενώ εκείνη πιστεύει σθεναρά στις μαγικές ιδιότητες του διαλογισμού, ο σύζυγός της, Φρανσουά-Ανρί Πινό παραμένει επιφυλακτικός αναφορικά με αυτό.

«Ο σύζυγός μου δεν με πιστεύει. Αλλά όταν είμαι πραγματικά άσχημα… θα πει: “Έκανες τη γιόγκα σου;” Δεν το αποκαλεί καν με το όνομά του», είπε η Χάγιεκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments