Lifestyle

Βασίλειος Κωστέτσος: Αν η Μαρίνα Σάττι βγει γυμνή στη σκηνή της Eurovision θα έχει καλύτερη τυχή

Βασίλειος Κωστέτσος: Αν η Μαρίνα Σάττι βγει γυμνή στη σκηνή της Eurovision θα έχει καλύτερη τυχή

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/vassilioskostetsos

Βασίλειος Κωστέτσος: «Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν θα αναλάμβανε να επιμεληθεί το ντύσιμο της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και το έκανε ξεκάθαρο σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

View this post on Instagram

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε με ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και έκανε σαφές ότι το στιλ της τραγουδίστριας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, δεν είναι κοντά με το δικό του στιλ. Όταν δε, ρωτήθηκε, πώς θα φανταζόταν ο ίδιος την παρουσία της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού, ο Βασίλειος Κωστέτσος της απάντησε «γυμνή».

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα, ούτε την ξέρω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη μάθω. Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία. Αυτός ο τρόπος ντυσίματος δεν είναι του στιλ μου».

Από τη μεριά του, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στην ίδια εκπομπή ότι δεν θα τον ενοχλούσε να επιλέξει η ελληνική αποστολή έναν σχεδιαστή από το εξωτερικό, «Η κοπέλα ό,τι θέλει θα διαλέξει η κοπέλα. Γιατί πρέπει να διαλέξει υποχρεωτικά Έλληνα σχεδιαστή;» δήλωσε και τόνισε ότι του αρέσει το τραγούδι «Ζάρι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments