Υγεία

Ύπνος χωρίς ρούχα: 10 λόγοι για να αρχίσεις να κοιμάσαι γυμνός

Ύπνος χωρίς ρούχα: 10 λόγοι για να αρχίσεις να κοιμάσαι γυμνός
Άλλαξε τις συνήθειές σου και δες 10 λόγους που θα σε πείσουν να επιλέξεις τον ύπνο χωρίς ρούχα.

Ο ύπνος απαιτεί άνεση και για πολύ κόσμο αυτό μεταφράζεται σε μία φράση… "ύπνος χωρίς ρούχα". Αν ανήκετε στην μερίδα εκείνων που ντρέπονται να κοιμηθούν γυμνοί, σίγουρα μόλις διαβάσετε τους παρακάτω 10 λόγους που ο κόσμος το επιλέγει, θα το κάνετε και εσείς.

Δείτε μερικά από τα οφέλη που έχει ο ύπνος χωρίς εσώρουχα:

1. Αυξάνει την οικειότητα και μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Βρετανία, το 57% των ζευγαριών που κοιμόντουσαν γυμνοί ήταν πιο ευτυχισμένοι στη σχέση τους συγκριτικά με το 48% που φόραγε πιτζάμες.

2. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος, καθώς αναπνέει καλύτερα. Το να κοιμάσαι χωρίς πιτζάμες βοηθάει να αναπνεύσουν οι περιοχές που παραμένουν περιορισμένες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Κοιμάσαι καλύτερα, καθώς το σώμα έχει τη σωστή θερμοκρασία, επομένως δεν σε ταλαιπωρούν αϋπνίες.

4. Προστατεύει τα γεννητικά σου όργανα, ειδικά των ανδρών, μια και επιτρέπει στους όρχεις να μην υπερθερμαίνονται και διατηρεί το σπέρμα υγιές και το σύστημα αναπαραγωγής λειτουργεί κανονικά.

5. Βελτιώνει την αρτηριακή πίεση, καθώς το αίμα κυκλοφορεί ελεύθερα. Αν κοιμάσαι χωρίς ρούχα, επιτρέπεις στους μύες, την καρδιά και τον εγκέφαλο να αιματώνονται καλύτερα. 

6. Μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, καθώς το γεγονός ότι δεν είσαι σε υπερβολικά ζεστό περιβάλλον κατά τον ύπνο μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, το οποίο βοηθάει το μεταβολισμό και την άμυνα του οργανισμού ενάντια στο διαβήτη τύπου 2.

7. Νιώθεις ελεύθερος και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση.

8. Ισορροπεί τις ορμόνες, καθώς επιτρέπει στο σώμα να μειώσει πιο γρήγορα τη θερμοκρασία του, γεγονός που μειώνει την κορτιζόλη – η οποία σε αυξημένα επίπεδα ευθύνεται για το άγχος, τις λιγούρες και το στρες, ανεβάζει τα επίπεδα αυξητικών ορμονών και ισορροπεί τη μελατονίνη.

9. Καίει θερμίδες λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας.

10. Τέλος, είναι κάτι εύκολο και ανέξοδο, αν σκεφτείτε ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράζετε πιτζάμες!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments