Αθλητισμός

Προπονητές: Οι αλλαγές στη Superleague που σπάνε… ρεκόρ

Προπονητές: Οι αλλαγές στη Superleague που σπάνε… ρεκόρ
Οι προπονητές είναι ο εύκολος στόχος και αποδεικνύεται και τη φετινή σεζόν αφού έξι ελληνικές ομάδες έχουν ήδη αλλάξει τεχνικό.

Δέκα αγωνιστικές, εφτά προπονητές που άλλαξαν. Δέκα αγωνιστικές, έξι ομάδες που συνεχίζουν με άλλον τεχνικό στον πάγκο τους απ’ αυτόν που είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Στην Ελλάδα το φαινόμενο της εύκολης αλλαγής προπονητή είναι σύνηθες. Ούτε φέτος αποτελεί εξαίρεση κάτι τέτοιο.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές. Ξεκίνησε με τον Ίσμαελ, τον διαδέχτηκε ο Μοντεαγούδο και πλέον είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης. Η δεύτερη ομάδα που άλλαξε προπονητή ήταν η Λαμία, με τον Χάβο να παίρνει τη θέση του Τεννέ, ενώ η Λάρισα είδε τον Αντωνίου να δηλώνει παραίτηση και έφερε τον Ιταλό Φέστα στη θέση του.

Λεβαδειακός και Άρης ακολούθησαν με τον Άκη Μάντζιο να αποχωρεί από τους Βοιωτούς και τη θέση του να παίρνει ο Ιταλός, Τζουζέπε Σανίνο, ενώ ο Πάκο Ερέρα φαίνεται πως θα δώσει τη θέση του στον Σάββα Παντελίδη.

Έναν Σάββα Παντελίδη που έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο ανέλαβε ο Γιώργος Παράσχος. Μια ακόμα αλλαγή δηλαδή, με τις ομάδες συνολικά που έχουν αλλάξει τεχικούς να είναι έξι. Και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στα μισά του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments