Ελλάδα

Πελοπόννησος: 89 συλλήψεις και 201 προσαγωγές σε επιχειρήσεις της αστυνομίας

Πελοπόννησος: 89 συλλήψεις και 201 προσαγωγές σε επιχειρήσεις της αστυνομίας
Πελοπόννησος: Οι επιχειρήσεις έγιναν με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων.

Πελοπόννησος: Τους 89 έφθασαν οι συλληφθέντες από τις επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η αστυνομία στην Πελοπόννησο, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 201 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 89, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, 16 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πέντε άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 23 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην χώρα, καθώς και 31 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

60 συλλήψεις σε Αχαΐα και Ηλεία

ΕΛΑΣ: Περισσότερα από 60 άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε Αχαΐα και Ηλεία, με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ελέγχων για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, βεβαιώθηκαν και στους δύο νομούς 673 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις επιχειρήσεις που έγιναν στην Αχαΐα προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 58 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 55, κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ άλλων, πέντε άτομα συνελήφθησαν για κλοπές, επτά άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, έξι άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, οκτώ άτομα, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, επτά άτομα για λαθρεμπόριο, έξι άτομα για παραεμπόριο, ενώ συνελήφθησαν και δύο ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, ελέγχθηκαν 1.429 οχήματα και βεβαιώθηκαν 603 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Στην Ηλεία, κατά την διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων προσήχθησαν στα αστυνομικά τμήματα 21 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο για παράβαση του νόμου περί όπλων, άλλα δύο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και τρία ακόμα άτομα για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συνολικά ελέγχθηκαν 246 οχήματα και βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments