Lifestyle

Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με τους γιους της σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση (pics)

Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με τους γιους της σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση (pics)
Η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello μαζί με τους γιους της, οι οποίοι είναι πλέον 17 και 15 ετών.

Η Μαρία Μπακοδήμου απέκτησε τον Νικήτα και τον Άρη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, με τον οποίο έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Hello μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Μεγαλώνοντας χάνεις πράγματα που έχεις όταν είσαι 25 χρονών, όπως είναι τα νιάτα, η φρεσκάδα και η ανεμελιά, κερδίζεις όμως μια ισορροπία και μια γλύκα που δεν την είχες παλαιότερα, που ήσουν πιο ταραγμένος μέσα σου και όλο αυτό έβγαινε προς τα έξω.

Ο έρωτας δε νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να υφίσταται στη ζωή μου, ακόμη και 90 ετών να φτάσω! Έχω ερωτευτεί πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Γενικά, νομίζω ότι το να ερωτευτείς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να αγαπήσεις» εξομολογείται η παρουσιάστρια στο χριστουγεννιάτικο Hello!

Δείτε τις αναρτήσεις του περιοδικού στο Instagram:

«Μεγαλώνοντας χάνεις πράγματα που έχεις όταν είσαι 25 χρονών, όπως είναι τα νιάτα, η φρεσκάδα και η ανεμελιά, κερδίζεις όμως μια ισορροπία και μια γλύκα που δεν την είχες παλαιότερα, που ήσουν πιο ταραγμένος μέσα σου και όλο αυτό έβγαινε προς τα έξω. Ο έρωτας δε νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να υφίσταται στη ζωή μου, ακόμη και 90 ετών να φτάσω! Έχω ερωτευτεί πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Γενικά, νομίζω ότι το να ερωτευτείς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να αγαπήσεις», εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου στο χριστουγεννιάτικο Hello! #xmasissue #nottobemissed #internationalmagazine #hola #hello

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

«Ο μικρός μου γιος, ο Άρης, δεν είχε καν γεννηθεί όταν χώρισα. Γέννησα ένα μήνα μετά. Ένιωθα ότι θα ζούσα καλύτερα αν χώριζα. Είχα μια σχέση με τον μπαμπά τους, που παρόλη την αγάπη, επειδή ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ ανώριμοι-λίγο περισσότερο εκείνος- είχε πολλές εντάσεις που με κούραζαν, με ταλαιπωρούσαν και με πονούσαν», εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου στο χριστουγεννιάτικο Hello! Μην το χάσετε! #xmasissue #nottobemissed #internationalmagazine #hola #hello

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments