Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: “Δεν θα γίνω προπονητής”

Λιονέλ Μέσι: “Δεν θα γίνω προπονητής”
Ο Λιονέλ Μέσι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν σκέφτεται την προπονητική όταν σταματήσει.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι (τουλάχιστον για τους περισσότερους) ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ευχή όλων είναι να συνεχίσει να προσφέρει στιγμές μαγείας για πολλά χρόνια ακόμα. 

Θα υπάρξει όμως και η μέρα που ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ωστόσο όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε, δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσει καριέρα προπονητή.

«Νομίζω ότι δεν θα γίνω προπονητής όταν σταματήσω να αγωνίζομαι. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν κάνω καμιά σκέψη για προπονητική καριέρα» ήταν τα πρώτα λόγια του Μέσι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα» περιέγραψε και την καθημερινότητα στο σπίτι του, επισημαίνοντας ότι σπανίως μιλά για ποδόσφαιρο.

«Όταν βρίσκομαι στο σπίτι προτιμώ να μην μιλάω για μπάλα. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σημαντικό που θ’ αφορά την Μπαρτσελόνα ή την εθνική Αργεντινής, για να ξεκινήσει ποδοσφαιρική κουβέντα στο σπίτι. Ζω μια φυσιολογική ζωή και αισθάνομαι υπέροχα που είμαι πατέρας. Θα ήθελα πάντως όταν βγαίνω εκτός σπιτιού για να κάνω μια βόλτα, να μην με σταματούν σε κάθε βήμα», τόνισε ο Μέσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments