Ελλάδα

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο η υπόθεση με τη 44χρονη (pics & vids)

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο η υπόθεση με τη 44χρονη (pics & vids)
Τραγικό φινάλε στις έρευνες των Αρχών, οι οποίες προσπαθούν να βρουν την λύση στο κουβάρι της δολοφονίας της 44χρονης στο Μεσολόγγι.

Η δολοφονία στο Μεσολόγγι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αρχών, οι οποίος προσπαθούν να λύσουν την υπόθεση δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, στην κωμόπολη Κατοχή Οινιάδων, κοντά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και οι αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εντοπίστηκε από πυροσβέστες του Kλιμακίου Θέρμου στο πίσω κάθισμα του οχήματός της φέροντας μάλιστα εγκαύματα καθώς στο αμάξι είχε προκληθεί φωτιά.

Προκύπτουν μάλιστα ενδείξεις που παραπέμπουν σε έγκλημα ενώ σύμφωνα με τον τοπικό τύπο φέρεται να έχει προσαχθεί και ένα άτομο ως ύποπτο, χωρίς όμως οι πληροφορίες αυτές να επιβεβαιώνονται. 

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή βρίσκεται αστυνομική δύναμη που ενεργεί την έρευνα ώστε να διαλευκανθεί η τραγική αυτή υπόθεση ενώ νωρίτερα εκλήθη και ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που θα κάνει την αυτοψία για να εξακριβώσει με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Σημειώνεται πως για τον εντοπισμό της γυναίκας είχε σημάνει συναγερμός με την αστυνομία, την 6η ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική και εθελοντές να χτενίζουν αρχικά την περιοχή των Οινιάδων ενώ από τη Δευτέρα το πρωί οι έρευνες είχαν στραφεί και προς την περιοχή του Αγρινίου όπου είχε εντοπιστεί το τελευταίο σήμα του κινητού της τηλεφώνου.

Το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να πάει στο Αγρίνιο για να παραλάβει το αυτοκίνητό της από ένα συνεργείο. Όταν επέστρεψε είπε στα παιδιά της ότι πάει μια βόλτα.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι Αρχές τώρα το πρώτο ενδεχόμενο του εξετάζουν είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας, χωρίς όμως να αποκλείουν και άλλα σενάρια.

Με πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από agrinionews, aerasnews, cityvoice, tempo24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments