Ελλάδα

Μαστροπεία: Η μητέρα που ξεσκέπασε το κύκλωμα με ανήλικα κορίτσια – Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις

Μαστροπεία: Η μητέρα που ξεσκέπασε το κύκλωμα με ανήλικα κορίτσια – Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Action News

Στο μικροσκόπιο των Αρχών 25χρονη

Τη μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι αποκαλύψεις που αφορούν κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στον Κολωνό. Τα νέα στοιχεία προκαλούν φρίκη και εστιάζουν στο δράμα που ζούσαν οι κοπέλες.

Η μητέρα της έφηβης, η οποία μπλέχτηκε από τα δεκατέσσερά της χρόνια στον ιστό της αδίστακτης συμμορίας που ωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, μίλησε στο MEGA και περιγράφει τη «δομή» της οργάνωσης αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν και άλλα θύματα.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από τη Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στον λαιμό τη Δ…, τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στον λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δεν την άφησε στην ησυχία της» επεσήμανε.

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορένα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα».

«Καμία σχέση με τη Λορένα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές… και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς».

Ο ρόλος 25χρονης που φέρεται να «ψάρευε» τους πελάτες Η 25χρονη, την οποία έχουν κατονομάσει και τα δύο ανήλικα θύματα του κυκλώματος, φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τους έφερνε σε επαφή με τις ανήλικες και πήγαινε μαζί τους σε αρκετά ραντεβού ενώ εκδιδόταν και η ίδια.

Εξετάζεται το οικονομικό όφελος που είχε και εκείνη, πέραν της «Λορένας» και του επίσης συλληφθέντος 34χρονου από τα Βόρεια Προάστια.

Τα δύο ανήλικα θύματα την έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών και αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

«Τα ραντεβού διαχειριζόταν ο 34χρονος, ο οποίος είχε ανεβάσει και τις φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο. Μέσω αυτών κάναμε με την φίλη μου πέντε ραντεβού την ημέρα, διάρκειας μίας ώρας, σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 80 ευρώ εγώ και η 15χρονη 120 ευρώ», δήλωσε θύμα του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, όσοι πήγαιναν στα ραντεβού με τις ανήλικες πλήρωναν έως και 200 ευρώ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο μέλη του κυκλώματος και ένας πελάτης που έχουν συλληφθεί, θα οδηγηθούν την Τρίτη στα δικαστήρια για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments