Διεθνή

Πράγα: Η στιγμή που βρίσκουν νεκρό τον μακελάρη στο μπαλκόνι [vid]

Πράγα: Η στιγμή που βρίσκουν νεκρό τον μακελάρη στο μπαλκόνι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Σε σοκ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η Τσεχία μετά το μακελειό στην Πράγα με τη φονική επίθεση με πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, όταν ένας 24χρονος δολοφόνησε 14 άτομα, τραυμάτισε άλλα 25 άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκλονιστικό βίντεο με την αστυνομική επιχείρηση

Σε σοκ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η Τσεχία μετά το μακελειό στην Πράγα με τη φονική επίθεση με πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, όταν ένας 24χρονος δολοφόνησε 14 άτομα, τραυμάτισε άλλα 25 άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα βίντεο από την Πράγα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από εχθές είναι ανατριχιαστικά και δείχνουν τον πανικό και τον φόβο που έσπειρε ο φοιτητής εισβάλλοντας με το όπλο στο Πανεπιστήμιο ενώ πυροβολούσε αδιακρίτως στο κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημοσιεύθηκαν από το Blesk.cz σήμερα το πρωί, φαίνεται ξεκάθαρα η δράση του 24χρονου που έτρεχε φωνάζοντας στους χώρους του Πανεπιστημίου ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσε κατά ριπάς και αδιακρίτως προς όποιον έβλεπε μπροστά του.

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε όλη την επίθεση είπε για τον τρόπο που έδρασε ο 24χρονος: «Δεν ήμουν πολύ μακριά από τη Φιλοσοφική Σχολή όταν ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός. Ο δράστης μπήκε μέσα και πυροβόλησε την πρώτη κοπέλα που είδε μπροστά του», περιγράφει και προσθέτει: «Πυροβόλησε την κοπέλα στο δρόμο πριν μπει μέσα, η κοπέλα ήταν απλά ξαπλωμένη εκεί στο δρόμο, κάτι που είναι απολύτως φρικτό. Αυτή ήταν η πρώτη στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί αιφνιδιάστηκαν εντελώς και αντί να φύγουν τρέχοντας από το μέρος, δεν το πίστευαν, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν».

Στο τέλος βίντεο φαίνεται ότι ο δράστης εκτέθηκε όταν σηκώθηκε. Κατά τον αυτόπτη μάρτυρα «αυτό δείχνει ότι ήταν πολύ σίγουρος ότι κανείς δεν μπορούσε να τον νικήσει. Νομίζω ότι είχε βάλει στο μυαλό του ότι είναι ο βασιλιάς, ”είμαι ψηλά, όλοι σας τραβάνε το πόδι, θα κάνω ό,τι θέλω”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments