Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πατέρας για 4η φορά

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πατέρας για 4η φορά
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η σύζυγός του, Αθανασία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η σύζυγός του, Αθανασία Μαρινάκη, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ακόμη τρία παιδιά – τον Μιλτιάδη, την Ειρήνη και την Ελένη – όπου ανυπομονούσαν να γνωρίσουν το τέταρτο αδερφάκι τους.

Σύμφωνα με την Real Life, η σύζυγος του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαίρου και των media εισήχθη στο μαιευτήριο στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική τομή.

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν ήρεμη και χαλαρή, καθώς η οικογένεια περίμενε πως και πως το έκτο μέλος της.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φροντίζει να κρατά την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις του, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη σύζυγό του ή τα παιδιά του είναι αρκετά σπάνιες. Ο 50χρονος εφοπλιστής, παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο, ώστε να τον αφιερώσει στα τρία υπέροχα παιδιά του και πλέον και στο τέταρτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments