Γυναίκα

Κιμ Καρντάσιαν: Για τρίτη φορά μαμά (pics)

Κιμ Καρντάσιαν: Για τρίτη φορά μαμά (pics)
Για τρίτη φορά γονείς έγιναν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ, με την οικογένειά τους να υποδέχεται ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παρένθετη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ γέννησε ένα υγιέστατο και όμορφο κοριτσάκι, με την ριάλιτι σταρ να ανακοινώνει την χαρμόσυνη είδηση.

«Ο Κάνιε και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό ενός υγιούς και όμορφου κοριτσιού. Είμαστε ευγνώμονες προς την παρένθετη μητέρα η οποία έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με αυτό το υπέροχο δώρο και προς τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για την ιδιαίτερη φροντίδα. Η Νορθ και ο Σεντ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την αδελφή τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Κιμ Καρντάσιαν.

Η απόφασή τους να φέρουν στον κόσμο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας πάρθηκε καθώς η ριάλιτι σταρ υπέστη επιπλοκές στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της και δεν ήθελε να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. 

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του TMZ, το ζευγάρι θα πληρώσει την παρένθετη μητέρα 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Στο ποσό που θα πληρώσει το ζευγάρι για να αποκτήσει κι άλλο παιδί έρχονται να προστεθούν και τα 68.850 δολάρια που πλήρωσαν το πρακτορείο που τους βρήκε την παρένθετη μητέρα.

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 29, 2017 at 8:46am PST

My precious baby boy is so strong! After spending three nights in the hospital & seeing my baby get multiple IV’s and hooked up to oxygen machines, our end of year was challenging. Pneumonia is so scary. I just want to thank every nurse & doctor out there who works so hard around the clock. We are so grateful for you all! He’s home and all better. He’s so resilient I’m sure he will still say the ambulance ride was cool! My strong Saint

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 2, 2018 at 8:23am PST

This smile

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 10, 2018 at 1:49pm PST

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments