Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας – Φώφη Γεννηματά: Στα “μαχαίρια” πριν από τη συνάντηση για το Σκοπιανό

Αλέξης Τσίπρας – Φώφη Γεννηματά: Στα “μαχαίρια” πριν από τη συνάντηση για το Σκοπιανό
Λίγες ώρες πριν από τις συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τους πολιτικού αρχηγούς για το Σκοπιανό και το πολιτικό θερμόμτερο χτυπάει "κόκκινο".

Ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά είχε να αντιμετωπίσει την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αποφάσισε τελικά για λόγους θεσμικής τάξης να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να ενημερωθεί για το Σκοπιανό και τώρα μια νέα εστία έντασης ήρθε ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και την Φώφη Γεννηματά.

Συνεργάτες της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διέρρευσαν πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρωθυπουργό να παραδέχεται πως δεν έχει εξασφαλίσει καν την συναίνεση του Πάνου Καμμένου, παρ’ ότι οι ΑΝΕΛ συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, και γι’ αυτό ζήτησε να πραγματοποιηθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι η κυρία Γεννηματά θα πάει στην αυριανή συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ωστόσο εξέφραζαν την άποψή τους ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μυστική διπλωματία και με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες.

Στις διαρροές από την πλευρά της ΔΗΣΥ απάντησε κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος εγκάλεσε την κ. Γεννηματά για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό». Όπως σημείωνε, «η κ. Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», καλεί την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την ΔΗΣΥ. «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», ανέφεραν οι συνεργάτες της κ. Γεννηματά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments