Τεχνολογία

“Οντισιόν” για τη νέα φωνή του Stephen Hawking (vid)

“Οντισιόν” για τη νέα φωνή του Stephen Hawking (vid)
Ο ιδιοφυής θεωρητικός φυσικός σε ένα κωμικό video, αναζητά τον νέο του φωνητικό εκπρόσωπο ανάμεσα σε διασήμους! Εσείς ποιον προτιμάτε;

Ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας, o Stephen Hawking αποφάσισε πως κουράστηκε να ακούει συνέχεια την ίδια συνθετική φωνή μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Έτσι λοιπόν, άφησε για λίγο στην άκρη την έρευνα του πάνω στις μαύρες τρύπες και διοργάνωσε μια οντισιόν, δίνοντας μια ευκαιρία ζωής σε όποιον ενδιαφερόταν να γίνει η νέα “φωνή” του σπουδαίου επιστήμονα.

Φυσικά, η εν λόγω οντισιόν για την επιλογή του νέου φωνητικού του εκπροσώπου δεν είναι πραγματική, αλλά αποτελεί την κεντρική ιδέα πίσω από ένα κωμικό βιντεάκι που δημιούργησε η οργάνωση Comic Relief για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου. 

Από την ξεκαρδιστική «οντισιόν» παρελαύνουν αστέρια του κινηματογράφου όπως ο Liam Neeson, η Anna Kendrick, η Rebel Wilson και ο Eddie Redmayne αλλά και του θεάτρου, όπως ο Lin Manuel Miranda, δημιουργός του πετυχημένου hip hop μιούζικαλ «Χάμιλτον».

Δεν λείπουν όμως και υποψήφιοι από άλλους κλάδους της σόουμπιζ και των επιχειρήσεων, όπως ο Gordon Ramsay, η Miss Piggy και ο Bill Gates. Οι σελέμπριτις επιστρατεύουν κάθε μέσο στη διάθεσή τους προκειμένου να πείσουν τον Hawking να τους επιλέξει: από παρατραβηγμένα επιχειρήματα (όπως εκείνο του John Boyega, ο οποίος πιστεύει ότι ο ρόλος του στο Star Wars τον καθιστά ιδανικό για να μιλά για μαύρες τρύπες) και τραγούδι (Lin Manuel Miranda και Andrew Lloyd Webber) μέχρι βρισιές (Gordon Ramsay) και υποσχέσεις ότι, με τη βοήθειά τους, η φωνή του θα είναι πιο σέξι από ποτέ (Liam Neeson και Miss Piggy).

Ελάχιστα εντυπωσιασμένος από τους υποψήφιους, ο Hawking αποφασίσει τελικά να παρακάμψει τελείως τη διαδικασία και να επιλέξει μια δοκιμασμένη λύση: την υπέροχη βαθιά φωνή του Michael Caine. 

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments