Lifestyle

Kendrick Lamar: Νέο άλμπουμ με τίτλο «Mr. Morale & The Big Steppers»

Kendrick Lamar: Νέο άλμπουμ με τίτλο «Mr. Morale & The Big Steppers»

Πηγή Φωτογραφίας: Bandwagon Asia

Kendrick Lamar: Θ αείναι ο τελευταίος του άραγε;

Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Kendrick Lamar, και το πρώτο από το blockbuster DAMN μετά το 2017 κυκλοφόρησε επίσημα. Το Mr. Morale & The Big Steppers είναι ένας διπλός δίσκος, διάρκειας 73 λεπτών, με κάθε ένα από τα δύο μέρη του να περιλαμβάνει εννέα κομμάτια. Σε αυτόν συμμετέχουν και αρκετοί μουσικοί guests, όπως ο Sampha και η Beth Gibbons των Portishead. Επιπλέον, τρία tracks του κάθε έναν από τους δύο δίσκους παρουσιάζονται ως joint efforts μαζί με άλλους καλλιτέχνες: στον πρώτο δίσκο, το “Die Hard” είναι μια three-way συνεργασία των Kendrick Lamar, Blxst και Amanda Reifer, ενώ στο “We Cry Together” ο ίδιος συνεργάζεται με τους Kung Fu Kenny και Taylour Paige. Στο “Purple Hearts” από την άλλη, ο αγαπημένος rapper συνεργάζεται με τους Summer Walker και Ghostface Killah.

Ο Lamar ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Mr. Morale & The Big Steppers μόλις πριν από έναν μήνα, απαντώντας στους ισχυρισμούς ενός θαυμαστή του που είχε δηλώσει πως «ο Kendrick Lamar έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί». Στο δεύτερο δίσκο, το “Silent Hill” είναι μια συνεργασία με τον Kodak Black, το “Saviour” με τους Baby Keem και Sam Dew, ενώ το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου είναι μια συνεργασία με τον Tanna Leone.

«Περνάω τις περισσότερες μέρες μου με φευγαλέες σκέψεις», ανέφερε σε δηλωσή του. “Γράφω. Ακούω. Και συλλέγω εικόνες στη παραλία από παλιά κρουαζιερόπλοια. Οι πρωινές βόλτες με κρατούν σε έναν λόφο σιωπής».

«Περνάω μήνες χωρίς τηλέφωνο. Η αγάπη, η απώλεια και η θλίψη έχουν διαταράξει τη ζώνη άνεσής μου, αλλά οι αναλαμπές του Θεού μιλούν μέσα από τη μουσική και την οικογένειά μου.

«Ενώ ο κόσμος γύρω μου εξελίσσεται, σκέφτομαι τι είναι πιο σημαντικό. Τα λόγια μου να βρουν ζωή μέσα από τα έργα μου».

«Καθώς παράγω το τελευταίο μου άλμπουμ TDE, νιώθω χαρά που ήμουν μέρος ενός τέτοιου πολιτιστικού αποτυπώματος μετά από 17 χρόνια. Οι Αγώνες. Η επιτυχία. Και το πιο σημαντικό, η Αδελφότητα. Είθε ο Υψίστος να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Top Dawg ως βάρκα για ειλικρινείς δημιουργούς. Καθώς συνεχίζω να επιδιώκω το κάλεσμα της ζωής μου».

«Υπάρχει ομορφιά στην ολοκλήρωση. Και πάντα πίστη στο άγνωστο. Σας ευχαριστώ που με κρατάτε στις σκέψεις σας. Προσευχήθηκα για όλους σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments