Lifestyle

Τάμτα: Δεν έχω σχέδια να ξανακάνω οικογένεια

Τάμτα: Δεν έχω σχέδια να ξανακάνω οικογένεια
Τάμτα: Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Μία εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε, την Πέμπτη (13/05), η Τάμτα η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκπροσώπησης της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision. Να θυμίσουμε ότι καλεσμένη του παρουσιαστή ήταν και η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως η εκ νέου δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Τάμτα, αλλά δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο νέας συμμετοχής της στη Eurovision, αυτή τη φορά με την Ελλάδα.

Σχετικά με την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Πάρι Κασιδόκτωστα μίλησε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε γιατί δεν ανήκει στο δυναμικό της PANIK Records που ανήκει στον πρώτο, αλλά της Minos-EMI/Universal, λέγοντας πως συναντά κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είναι στην PANIK Records και τους λέει πως ανήκει στη Minos-EMI/Universal. Μάλιστα, η ίδια τη χαρακτήρισε δική της απόφαση, την οποία -όπως σημείωσε- στηρίζει και δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις.

Σχετικά με την ηλικία της

Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ηλικίας και είπε πως «δεν νιώθει ότι μεγαλώνει» και συμπλήρωσε:

«Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά, μικρή. Κάνω 3 φορές τη βδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα-ίσα, δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα, όχι, αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο φαγητό από τη Γεωργία».

Πάντως, η ίδια όπως σημείωσε, δεν συζητά με τον σύντροφό της το ενδεχόμενο οικογένειας και δεν κανονίζουν κάτι προς το παρόν.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna»

Εφόσον σε λίγες ημέρες θα γίνει ο τελικός της Eurovision 2021, η Τάμτα ανέφερε πως δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο εκ νέου συμμετοχής της, αυτή τη φορά με την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τάμτα εκπροσώπησε την Κύπρο, το 2019, με το τραγούδι «Replay» και κατέλαβε τη 13η θέση ενώ, το 2007, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να εκπροσωπήσει και την Ελλάδα με την μπαλάντα «With Love», αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για τον διαγωνισμό στο Ελσίνκι.

Πάντως, η Τάμτα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τη Madonna στη Eurovision 2019, στο Τελ Αβίβ και η ίδια είπε:

«Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω το MTV. Πού να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna; Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν και τότε φαινόταν αστείο, αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια».

Για την Eurovision

Όσον αφορά στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, η Τάμτα υποστήριξε: «Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτη με ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία, σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω».

Επίσης, η Τάμτα αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση να παρουσιάσει το «Voice», αλλά δίστασε να το κάνει λόγω του επιπέδου των ελληνικών της.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments