Αθλητισμός

Super Bowl 2024: Πρωταθλητές οι Chiefs του Καρλαύτη για 2η σερί χρονιά

Super Bowl 2024: Πρωταθλητές οι Chiefs του Καρλαύτη για 2η σερί χρονιά

Πηγή Φωτογραφίας: faz, Ο Γιώργος Καρλαύτης και οι Kansas City Chiefs είναι οι back to back πρωταθλητές του NFL! Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, τον πρώτο που κρίθηκε στην παράταση μετά το 2017, οι Chiefs λύγισαν με 25-22 τους San Fransisco 49ers για το Super Bowl LVIII και κατέκτησαν για 2η σερί χρονιά τον τίτλο! Αυτό ήταν μάλιστα το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Μυθικός τελικός, μυθικός Μαχόουμς, μυθικός Καρλαύτης! Οι Kansas City Chiefs κατέκτησαν το πρωτάθλημα

Ο Γιώργος Καρλαύτης και οι Kansas City Chiefs είναι οι back to back πρωταθλητές του NFL! Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, τον πρώτο που κρίθηκε στην παράταση μετά το 2017, οι Chiefs λύγισαν με 25-22 τους San Fransisco 49ers για το Super Bowl LVIII και κατέκτησαν για 2η σερί χρονιά τον τίτλο! Αυτό ήταν μάλιστα το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Κεντρική φιγούρα ήταν βέβαια ο Πάτρικ Μαχόουμς, ο οποίος και αναδείχθηκε MVP. Ο quarterback των Chiefs, ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του, ήταν ο ηγέτης της ομάδας του, ενορχήστρωσε την τελευταία επίθεση και έβγαλε το… buzzer-beater touchdown στην παράταση με πάσα στον Χάρντμαν, δίνοντας το πρωτάθλημα στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Καρλαύτης βέβαια, το δικό μας παιδί που πανηγύρισε με την ελληνική σημαία το πρωτάθλημα, έδωσε την δική του μάχη στην άμυνα των Chiefs, καταγράφοντας μεγάλες επιδόσεις. Έκλεψε την μπάλα στην πρώτη φάση του αγώνα και έδωσε το σύνθημα και έπαιξε τον ρόλο του σε ένα ιστορικό πρωτάθλημα. Το δεύτερο σερί της καριέρας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Vegas Locals (@real.vegas.locals)

Πηγή: sport24.gr//Στέφανος Μακρής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments