Ελλάδα

Mirror για Γλυκά Νερά: Τι ήξερε η Καρολάιν

Mirror για Γλυκά Νερά: Τι ήξερε η Καρολάιν
Mirror για Γλυκά Νερά: Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για παράνομες δραστηριότητες του πιλότου, που ανακάλυψε η σύζυγός του.

Η Mirror, με δημοσίευμα στο site της, αναφέρει πως ίσως αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη να ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο κάτι που ήταν παραβατικό. Και κάπως έτσι, συνεχίζει να απασχολεί τα Βρετανικά ΜΜΕ η δολοφονία της Κάρολαιν από τον σύζυγό της  στα Γλυκά Νερά. Υπενθυμίζεται πως ο συζυγοκτόνος που ομολόγησε τη δολοφονία , πραγματοποίησε νέες δηλώσεις, προσπαθώντας να πείσει πως το έγκλημα του δεν ήταν προσχεδιασμένο

Mirror για Γλυκά Νερά: Τι ανακάλυψε η Καρολάιν

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, «οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ίσως η Καρολάιν ανακάλυψε τις δραστηριότητες αυτές του άνδρα της και δεν τις ενέκρινε» ενώ προσθέτει ότι «πηγή αποκαλύπτει ότι ο πιλότος έλεγχε απόλυτα τη σύζυγό του.

Μέχρι και εφαρμογή εντοπισμού είχε τοποθετήσει στο κινητό της». Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Mirror για Γλυκά Νερά: Μετέφερε ναρκωτικά;

Μάλιστα, η Mirror αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ, άρα ήταν βαθιά μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Προσθέτει επίσης πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού, και εκφράζονται προβληματισμοί για το που έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για ζουν όπως ζούσαν.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από παράνομες εργασίες.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Γλυκά Νερά φόνος: Τι δήλωσε ο πιλότος

Ο 33χρονος πιλότος προσπαθεί να περιγράψει τη συναισθηματική του κατάσταση μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Επίσης αρνείτε τις φήμες για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση τους και στέκεται στο μέλλον της κόρη του, που ο ίδιος άφησε ορφανή από μητέρα.

Για μια ακόμα φορά, ο συζυγοκτόνος βάζει μπροστά το παιδί του που όπως δηλώνει «θα είμαι για πάντα κοντά της». Παράλληλα, προσπαθεί να πείσει πως το έγκλημα που ομολόγησε δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Σε αυτό το πλαίσιο υπογραμμίζει ότι αγαπούσε την Καρολάιν και πως αν γύριζε το χρόνο πίσω, δεν θα της στερούσε τη ζωή… «Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση» δηλώνει στο MEGA.

Ο συζυγοκτόνος επιμένει πως η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής του. Υποστηρίζει και σε συζητήσεις μέσα στη φυλακή, ότι έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο του. Όμως μετά το έγκλημα θόλωσε και έκανε μια σειρά από κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά.

Γλυκά Νερά φόνος: Αρνείται τα σενάρια τρίτου προσώπου

Στο νέο του μήνυμα στο MEGA, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να βάλει τέλος στη φημολογία για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Καρολάιν. Όπως λέει είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά, με την κόρη του, να είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής του. Γλυκά Νερά φόνος

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί.

Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

Με το που έμαθε πως η επιμέλεια της μικρής Λυδίας πήγε στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, έσπευσε να δηλώσει ανακουφισμένος.

Είναι πεπεισμένος πως κάποια στιγμή ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές του εγκλήματος και όλοι μαζί, οι στενοί συγγενείς θα συνεργαστούν ώστε το αγγελούδι να μεγαλώσει σωστά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments