Πολιτική

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ο κ. Κουμουτσάκος να μην κάνει εικασίες… ειδικά για εθνικά ζητήματα

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ο κ. Κουμουτσάκος να μην κάνει εικασίες… ειδικά για εθνικά ζητήματα
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Ο κ. Κουμουτσάκος δεν χρειάζεται να εικάζει τίποτα, ειδικά σε εθνικά ζητήματα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας ανάρτηση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, στο Twitter. 

«Αντίθετα χρειάζεται να επιδεικνύει ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα», σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος, το πρωί ερωτηθείς για το αν ανησυχεί η κυβέρνηση για το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τόνισε ότι «παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά την κατάσταση και τις εξελίξεις, μας προβληματίζει η συμπεριφορά της Τουρκίας, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να ρίχνουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αυτή τη στιγμή, χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα και σοβαρή διαχείριση της όλης κατάστασης».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Γ. Κουμουτσάκος έγραψε αργότερα στο Twitter: «Ο κ. Τζανακόπουλος σε ποιον απευθύνει τις συστάσεις για ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα; Υποπτεύομαι στον μονίμως ενδεδυμένο με στολή παραλλαγής Υπουργό Άμυνας. Κάνω λάθος;», σχόλιο για το οποίο κι έλαβε την παραπάνω απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments