Αυτοδιοίκηση

Δήμος Διονύσου: Νέα δημοτική κίνηση ”Μαζί για το Διόνυσο”

Δήμος Διονύσου: Νέα δημοτική κίνηση ”Μαζί για το Διόνυσο”
H Νέα δημοτική κίνηση ''Μαζί για το Διόνυσο'' σκοπεύει να κατέβει στις επόμενες εκλογές.

Νέα δημοτική κίνηση θα έχει ο Δήμος Διονύσου, αφού η κίνηση με την ονομασία ”Μαζί για το Διόνυσο” εμφανίστηκε ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα γίνουν την επόμενη χρονιά.

Η κίνηση με την ονομασία ”Μαζί για το Διόνυσο” προτρέπει τους κατοίκους της περιοχής μέσω της διακήρυξης τους να προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους καλούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να πάνε μαζί σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η διακήρυξη: 

”Aγαπητή φίλη αγαπητέ φίλε, Πολίτη του Διονύσου,

Αν είσαι ικανοποιημένη και ικανοποιημένος από τις δημοτικές δυνάμεις που ηγήθηκαν στο Δήμο Διονύσου τις δύο τετραετίες του ”Καλλικράτη”, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τις δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν. Αν όχι, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις για την αλλαγή αυτής της κατάστασης.

Εμείς δηλώνουμε απογοητευμένοι από την δημοτική μας πραγματικότητα και συνειδητά επηρεασμένοι από το ”μην κοιτάς μόνο τι κάνει η πόλη για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς γι αυτήν”, περνούμε θέση και ξεκινάμε. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους κοινωνικούς φορείς με βάση τα πολλά που μας ενώνουν αφήνοντας πίσω πολιτικές και παράγοντες που έκαναν τον κύκλο τους. Αφήνουμε στην άκρη παράγοντες που έκλεισαν τον κύκλο τους και κόμματα. Ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε…Εσύ!

Είμαστε Δημότες που Πιστεύουμε στον Άνθρωπο, στη Συμμετοχή, στη Δημοκρατία. Όμως δεν πάει άλλο! Αν νιώθεις την εγκατάλειψη από τους Δημοτικούς μας Άρχοντες, αν ζεις την υποβάθμιση της γειτονιάς σου, αν κανείς δεν σε ακούει κι’ αν ταυτόχρονα έχεις άποψη, έχεις όρεξη, έχεις ενέργεια, αν δηλαδή δεν έχεις παραιτηθεί από όσα σου αξίζουν, τότε έχουμε πολλά να πούμε. Γι αυτό, θα σε καλέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητες και το πρόγραμμά μας. Θα σε καλέσουμε αυτή τη προσπάθεια να την πάμε μαζί.

Αν το θέλεις θα δεις ότι αξίζει”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments