Αθλητισμός

Λαζαρίδης: “Δεν ξεχνιέται το γκολ με Ατλέτικο”

Λαζαρίδης: “Δεν ξεχνιέται το γκολ με Ατλέτικο”
Ο Νίκος Λαζαρίδης κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα συνεχίσει από άλλο πόστο στον Ατρόμητο. Τι είπε για την καριέρα του, τα πλέι οφ αλλά και τον Λημνιό.

​Ο 38χρονος πρώην πλέον στόπερ μίλησε στον ARENA FM και αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο στον Ατρόμητο: «Ξεκινάω πλέον σε μια νέα θέση, κάνω μια νέα αρχή. Το ήθελε η ομάδα το ήθελα κι εγώ. Είναι πολύ τιμητικό αυτό. Θα αναλάβω γενικός αρχηγός. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο εκτιμήθηκαν».

Για τον Άρη: «Δεν ξεχνώ και τις στιγμές στον Άρη. Είναι ευχαριστημένος που δεν είχα σοβαρό τραυματισμό και κατάφερα κάποια πράγματα».

Για το τέλος της καριέρας του: «Ήθελα να τελειώσω ψηλά. Θα μπορούσα να παίξω ένα χρόνο ακόμα σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Για την καλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Η καλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή ήταν το γκολ με τον Άρη επί της Ατλέτικο. Κάναμε κάτι που πολύ δύσκολο θα ξαναγίνει.Τη φωτογραφία με τον πανηγυρισμό επί της Ατλέτικο φυσικά και την έχω.

Βλέποντας το ματς χθες έλεγα στον γιο μου ότι σε αυτήν την εστία έβαλα γκολ. Τον κόσμο του Άρη τον έχω στην καρδιά μου. Η αγάπη αυτή θα κρατήσει για πάντα. Ήθελα να μείνω παραπάνω, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως ήθελα».

Για την καλύτερη στιγμή του με τον Ατρόμητο: «Με τον Ατρόμητο η καλύτερη στιγμή είναι η πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης».

Για τα πλέι οφ: «Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη θέση. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά».

Για τον Δημήτρη Λημνιό: «Τον Λημνιό τον πιστεύω πολύ. Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Ήταν καλή κίνηση από τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ γρήγορος έχει και το γκολ. Θα χρειαστεί χρόνο, αλλά με δουλειά θα τα καταφέρει».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments