Ελλάδα

Εκπτώσεις: Χαμηλός ο τζίρος των καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη

Εκπτώσεις: Χαμηλός ο τζίρος των καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη
Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 8 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται σήμερα, 28 Φεβρουαρίου.

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στους καταστηματάρχες στην Θεσσαλονίκη από τις χειμερινές εκπτώσεις και την κίνηση της αγοράς, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Κοσμά Καλογιάννη.

Ο Κοσμάς Καλογιάννης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε πως ο τζίρος των χειμερινών εκπτώσεων ήταν μειωμένος.

"Η αγορά της Θεσσαλονίκης είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξαν διαθέσιμα χρήματα”, τόνισε.

Οι καταναλωτές κοιτούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αφήνουν τελευταία τα καταναλωτικά είδη".

"Με τα ποσοστά των εκπτώσεων να φτάνουν το 70% – 75% γεγονός που σημαίνει ότι υπήρξε η διάθεση των επιχειρηματιών να ρευστοποιήσουν τα προϊόντα και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους", πρόσθεσε.

Από την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου οι καταστηματάρχες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προσφορές προϊόντων και αγαθών προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές, ενώ αισιοδοξούν πως η εικόνα θα βελτιωθεί πριν τις ημέρες του Πάσχα, δεδομένου ότι η αγορά της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ανοιχτή και την Κυριακή των Βαίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments