Πολιτική

Σύμβουλος Ερντογάν: Προκαλώ την Ελλάδα να πατήσει το πόδι της στα Ίμια

Σύμβουλος Ερντογάν: Προκαλώ την Ελλάδα να πατήσει το πόδι της στα Ίμια
Με νέες απειλές εμφανίστηκε ο σύμβουλος του Ερντογάν, ο γνωστός για το μίσος του προς την Ελλάδα, Γιγκίτ Μπουλούτ, ο οποίος αυτή τη φορά δήλωσε πως η Τουρκία θα υπερασπιστεί μέχρι θανάτου τα Ίμια.

Μετά τις απειλές του στενού συνεργάτη του Ερντογάν, του κ. Μπουλούτ για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο σε περίπτωση που γίνει έρευνα ή εξόρυξη για φυσικό αέριο, τώρα απειλεί και την Ελλάδα για τα Ίμια

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ, ο άνθρωπος που συμβουλεύει τον Ερντογάν εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας συντηρώντας ένα πολεμικό κλίμα την ώρα που δυο έλληνες στρατιωτικοί δικάζονται από τουρκικό δικαστήριο.

Στις νέες δηλώσεις του ο Μπουλούτ είπε: «Δοκιμάστε την αποφασιστικότητά μας. Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια. Αν συμβεί αυτό, εμείς θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου από την στιγμή που θα δώσει εντολή ο Ερντογάν».

Ανάλογες απειλές είχε απειλήσει και για την Ανατολική Μεσόγειο με αφορμή τις έρευνες για υδρογονάνθρακες, λέγοντας πως εάν δεν δοθεί άδεια από την Τουρκία τότε "ο αρχιστράτηγός μας (εννοώντας τον Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments