Πολιτισμός

«Βότκα…Δηλητήριο» στο θέατρο Άβατον

«Βότκα…Δηλητήριο» στο θέατρο Άβατον
Μετά τις sold out παραστάσεις όλο τον Φεβρουάριο, η ανατρεπτική κωμωδία, «Βότκα…Δηλητήριο», εμπνευσμένη από το διήγημα του Τσέχωφ, «Το πορτοφόλι», συνεχίζει και τον Μάρτιο στο θέατρο Άβατον.

«Βότκα…Δηλητήριο» στο θέατρο Άβατον. Τρεις φίλοι, Ρώσοι ηθοποιοί, βρίσκουν μια τσάντα γεμάτη με χρήματα. Το πρώτο στάδιο της τρέλας, της ευτυχίας και του ονείρου, το διαδέχεται το στάδιο της καχυποψίας και της μοιρασιάς του πλούτου.

Μέσα σε αυτήν τη σύγκρουση των σκέψεων και των αποφάσεων, εισβάλλει στον χώρο, κυνηγημένος από τους δανειστές του, ο τενόρος Μαλάκωφ. 

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν, γιατί ο Μαλάκωφ απαιτεί κι αυτός μερίδιο. Ποιος θα υπερισχύσει, ποιος θα δηλητηριάσει τον άλλον, ποιο όνειρο θα εκπληρωθεί; Ο πλούτος δεν αλλάζει τον άνθρωπο, τον αποκαλύπτει. Μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

Συντελεστές:

Κείμενο – σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης Σκηνικά- Κοστούμια: Μιχάλης ΣδούγκοςΜουσική: Γιούρι ΣτούπελΧορογραφίες: Τάνια ΜιλτένοβαΣτίχοι: Αναστασία ΓκολέμαΦωτογραφίες: Δέσποινα ΜυκονιάτηΦωτισμοί: Θανάσης ΡοδίτηςΟργάνωση παραγωγής: Σπύρος Φιλιππόπουλος

Παίζουν: Χάρης Σώζος, Στέλιος Καλαθάς, Αναστασία Γκολέμα και Θανάσης Θεολόγης

Θέατρο Άβατον: Ευπατριδών 3 Γκάζι,

Πληροφορίες: 210 34 12 689

Τιμές εισιτηρίων: 12€ & 8 €

Προπώληση: 10 €

Παραστάσεις: Σάββατο στις 21:00

Διάρκεια: 90 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

Παραγωγή: Αττική Αυλαία

Κάντε τώρα την κράτηση σας η επόμενη ημερομηνία για να κλείσετε θέση, είναι από 3 Μαρτίου 2018.

Ειδικές παραστάσεις για συλλόγους και σωματεία

Προπώληση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-avaton/votka-dilitirio/

Με κάθε εισιτήριο προσφέρουμε ένα σφηνάκι ΒΟΤΚΑ & κάθε Κυριακή κληρώνουμε 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα για το Δασικό χωριό Άνω Δολιανά Τρίπολης

Θέατρο Άβατον: Ευπατριδών 3 Γκάζι | 2103412689

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments