Lifestyle

Μέγκαν Φοξ: Δείτε πως αντέδρασε όταν τη φίλησε στο λαιμό ο Μασίν Γκαν Κέλι

Μέγκαν Φοξ: Δείτε πως αντέδρασε όταν τη φίλησε στο λαιμό ο Μασίν Γκαν Κέλι

Πηγή Φωτογραφίας: Showbiz Cheat Sheet

Μέγκαν Φοξ: Η ηθοποιός ενοχλήθηκε όταν ο σύντροφός της τη φίλησε στο λαιμό

Η Μέγκαν Φοξ και o Μασίν Γκαν Κέλι βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για τα «Daily Front Row Fashion Awards» στο Μπέβερλι Χιλς. Και οι δύο άκρως λαμπεροί και εντυπωσιακοί για την εκδήλωση χαμογελαστοί αλλά πίσω από την μάσκα του προσώπου μάλλον έκρυβαν κάποιο καβγαδάκι.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τη στιλίστρια Maeve Reilly, αλλά δεν φάνηκε να ήταν το ιδανικό βράδυ για την σχέση τους. Το «Footwear News» απαθανάτισε την αμήχανη στιγμή που ο Μασίν Γκαν Κέλι, με ένα ποτό στο χέρι, πηγαίνει από πίσω για να φιλήσει τη Φοξ στο λαιμό.

View this post on Instagram

A post shared by 🧿 Perez Hilton 🧿 (@theperezhilton)

Εκείνη απομάκρυνε γρήγορα το κεφάλι της από κοντά του και του έριξε ένα παγωμένο βλέμμα πριν πατήσει στο κόκκινο χαλί για να βγάλει φωτογραφίες.

Εκείνος από την πλευρά του δεν φάνηκε να ντρέπεται και κράτησε το χαμόγελο στα χείλη του την ώρα που η αρραβωνιαστικιά του απομακρύνθηκε από κοντά του και συνέχισε να πίνει το ποτό του.

«Και οι διασημότητες είναι άνθρωποι και έχουν τις κακές τους στιγμές. Οι θαυμαστές τους δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς το ζευγάρι έχει μιλήσει συχνά για την άμεση σύνδεσή του από την πρώτη του συνάντηση», είπε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments