Ελλάδα

Πάτρα: Αυτοκίνητο έκανε “βουτιά” στη θάλασσα

Πάτρα: Αυτοκίνητο έκανε “βουτιά” στη θάλασσα
Ευτυχώς το ζευγάρι κατάφερε να βγει εγκαίρως από το Ι.Χ. και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο μόνο για προληπτικού λόγους.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία των Βραχνεΐκων. Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, βρέθηκε ανάποδα μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και την περιορισμένη ορατότητα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο το αμάξι κατέληξε στο νερό.

Ευτυχώς το ζευγάρι κατάφερε να βγει εγκαίρως από το Ι.Χ. και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο μόνο για προληπτικού λόγους. Πάντως το σοκ που υπέστησαν και οι δύο επιβαίνοντες είναι μεγάλο.

Το λιμενικό σώμα ανέλαβε την υποχρέωση να ανασύρει μέσα από τη θάλασσα το αυτοκίνητο.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πατρών, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή »ΡΟΪΤΙΚΑ» Πατρών.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 61χρονος οδηγός και η 59χρονη συνοδηγός, είχαν εξέλθει του οχήματος, καλά στην υγεία τους. Οι ανωτέρω, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για τη παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθαν.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ πρωινές ώρες σήμερα, πραγματοποιήθηκε ανέλκυση του οχήματος με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments