Ελλάδα

63χρονος ασελγούσε ανήλικους έναντι αμοιβής – Ο “βρώμικος” ρόλος ενός 17χρονου

63χρονος ασελγούσε ανήλικους έναντι αμοιβής – Ο “βρώμικος” ρόλος ενός 17χρονου
Ένας 17χρονος προσέλκυε τους ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου.

Ένας 63χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προέβη κατ’επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων, ηλικίας 11 και 16 ετών, τα έτη 2017 και 2018, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στο σπίτι του στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας, σε κάποια από αυτά συμμετείχε ο ίδιος με ανήλικους.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, επτά κάρτες μνήμης, οκτώ usb stick, είκοσι επτά οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι, εβδομήντα δισκέτες, τριάντα δύο βιντεοκασέτες, είκοσι έξι κασέτες βιντεοκάμερας, τρεις φορητοί υπολογιστές (δύο tablet), μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών, καθώς και ένα πιστόλι κρότου με εκατοντάδες φυσίγγια.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι 17χρονος προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου με σκοπό τη διενέργεια ασελγών πράξεων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments