Μedia

Οριστικά εκτός MasterChef η Γωγώ Κωστάκη (vid)

Οριστικά εκτός MasterChef η Γωγώ Κωστάκη (vid)
Η Γωγώ Κωστάκη δεν επέστρεψε στο σπίτι του Master Chef. Οι Δημήτρης Τσίκιλης και Σάββας Ληχανίδης κατάφεραν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Η Γωγώ Κωστάκη βρίσκεται οριστικά εκτός MasterChef. Η 26χρονη που είχε αποχωρήσει ξανά από τον διαγωνισμό και επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες, σήμερα άφησε ξανά την την ποδιά της και έκλεισε πίσω της την πόρτα.

Οι Δημήτρης Τσίκιλης και Σάββας Ληχανίδης, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, κατάφεραν με τα πιάτα τους να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

«Το πιάτο που μας παρουσίασες σήμερα δεν ήταν γι’ αυτή την φάση του διαγωνισμού. Αν ο Δημήτρης δε θα είχε κάνει τεχνικά λάθη δε θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή…Με έναν δικό σου τρόπο με έναν περίεργο τρόπο καταφέρνεις να γυρνάς πάντα πίσω στο σπίτι. Δυστυχώς σήμερα δεν τον βρήκες αυτόν τον τρόπο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα.

«Φτάνοντας μέχρι εδώ και ακούγοντας τα λόγια των κριτών, έχω καταφέρει αυτό το πράγμα για το οποίο ήρθα στον διαγωνισμό. Να μάθω τον εαυτό μου, να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος, να μάθω πράγματα πάνω στη μαγειρική. Και σίγουρα να μάθω να πιστεύω στον εαυτό μου και να μην βασίζομαι στους άλλους. Όλα αυτά τα κατάφερα, διαγωνίστηκα με τον εαυτό μου στην ουσία τόσες φορές», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Κωστάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments