Ελλάδα

Μαρούσι: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 19χρονος – Κοντά στην εξιχνίαση η αστυνομία

Μαρούσι: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 19χρονος – Κοντά στην εξιχνίαση η αστυνομία
Λόγω μικρών οικονομικών διαφορών έγινε το έγκλημα. Η αστυνομία γνωρίζει τους δράστες και είναι κοντά στην εξιχνίαση του φόνου με μαχαίρι στο Μαρούσι. Συγκλονισμένοι οι φίλοι και η κοπέλα του 19χρονου θύματος από τη στυγερή δολοφονία.

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλους η άγρια δολοφονία ενός 19χρονου στο Μαρούσι. Ο νεαρός έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι τα ξημερώματα της Κυριακής (18.03.2018) στην πλατεία Ηρώων. Ο νεαρός έπεσε κάτω μέσα στα αίματα… ενώ δίπλα του ήταν έντρομη η 18χρονη κοπέλα του. 

Οι αστυνομικοί, παρά την πρώτη κατάθεση της 18χρονης κοπέλας που μιλούσε για ληστεία… τείνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έγκλημα που συνέβη για προσωπικούς λόγους.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι θύμα και δράστης ή δράστες ήταν μεθυσμένοι, ενώ ο άτυχος 19χρονος φέρεται επίσης να ήταν γνωστός στην αστυνομία αλλά για μικρουποθέσεις που δεν σχετίζονται με την δολοφονία του.

Oι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το θύμα καυγάδισε με κάποιους στην πλατεία… με κάποιους μάλιστα να λένε ότι ο 19χρονος αναφερόταν στους άλλους νεαρούς με τα μικρά τους ονόματα.

«Νωρίτερα είδαμε τον 19χρονο να διαπληκτίζεται με κάποιους στην πλατεία. Φώναζαν αλλά δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο τσακώνονταν» είπαν μάρτυρες.Όλα δείχνουν πως είχε να κάνει με ανοικτούς λογαριασμούς που είχαν δράστες και θύμα και έκλεισαν οριστικά με μια μαχαιριά στην κοιλιά που «πήρε» με τον πιο άγριο τρόπο τη ζωή του 19χρονου. Μάλιστα, δράστες και θύμα γνωρίζονταν και διαπληκτίστηκαν έντονα μπροστά στα μάτια της φίλης του Θωμά και άλλων θαμώνων της πλατείας Ηρώων στο Μαρούσι. 

«Πίνανε μπύρες. Προφανώς σε κατάσταση μέθης και λοιπά κάποια στιγμή έγινε μεταξύ τους σε διαφωνίες κάποια συμπλοκή. Το περίπτερο εδώ, που ήταν ο περιπτεράς ανοιχτός τους φώναζε να σταματήσουν και ο ίδιος είπε θα καλέσω την αστυνομία» τόνισε ο αντιδήμαρχος της περιοχής Σπύρος Σταθούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του

Στη γειτονιά που μεγάλωσε ο αδικοχαμένος Θωμάς είναι όλοι συγκλονισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαμογελαστό αγόρι έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Άγνωστο ακόμη το γιατί ο Θωμάς τα ξημερώματα της Κυριακής ήρθε σε έντονη λογομαχία με άλλα άτομα και ξέσπασε καυγάς. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και το κακό δεν άργησε να γίνει. Δέχθηκε ένα χτύπημα, πιθανόν με μαχαίρι, στο θώρακα που ήταν και το μοιραίο.

«Χάσαμε το Θωμά μας» σπάραζε χθες στο σπίτι μπροστά σε φίλους και συγγενείς ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που είχε στερηθεί τόσα πολλά για να τον μεγαλώσει.

Φίλοι του Θωμά τον αποχαιρέτησαν μέσω facebook ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments