Άντρας

Η Έλλη Παπαγγελή θα σε αρρωστήσει (pics)

Η Έλλη Παπαγγελή θα σε αρρωστήσει (pics)
Η Έλλη Παπαγγελή αρρώστησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με το ποστάρισμά της, αλλά αρρωσταίνει κι εμάς. Για διαφορετικούς λόγους!

H Έλλη Παπαγγελή έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει θύελλες με τις αναρτήσεις της στα social media, όχι μόνο γι αυτά που υποστηρίζει κάθε φορά, αλλά και για τις πόζες της.

Είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες που παίζει την δημοσιότητα στα χέρια της και αυτό το αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά..

Το τελευταίο της κατόρθωμα ήταν οι έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την ανάρτησή της στο Instagram, αφού το γνωστό μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή του αποκάλεσε «Βούλγαρους».

Η Έλλη Παπαγγελή κατέβασε την ανάρτησή της αφού δεν υπάρχει στον λογαριασμό της, αλλά αυτή ήταν η αφορμή να κερδίσει νέους φίλους στον λογαριασμό της, και η αιτία για να δούμε μαζί τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Όμως το κακό είχε γίνει.

Στη διαγραφή της Ελλης Παπαγγελή προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το σχόλιό της περί «Βούλγαρων οπαδών του ΠΑΟΚ».

Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, η Ελλη Παπαγγελή βρίσκεται εκτός κόμματος, με τη Διοικούσα Επιτροπή της Θεσσαλονίκης να κάνει λόγο για «διχαστικές δηλώσεις» που«προσβάλλουν όλους τους Ελληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα».

Παρ’ όλα αυτά, εμείς την… αγαπάμε. Ιδού οι λόγοι:

Καλοκαιράκι.

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Mar 19, 2018 at 12:22pm PDT

Σπάνια βραδινή έξοδος #2

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Mar 18, 2018 at 10:05am PDT

In front of my latest campaign shooting #hellenicjewellery #international #exhibition #weddingjewellery #maschioefemmina

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Mar 6, 2018 at 9:25am PST

Σπάνια βραδινή έξοδος.

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Jan 19, 2018 at 11:32am PST

New campaign is coming ‍♀️

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Nov 25, 2017 at 10:42am PST

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments