Ελλάδα

Το φορτηγάκι στο Ηράκλειο Κρήτης έκρυβε μία υγειονομική “βόμβα” (pics)

Το φορτηγάκι στο Ηράκλειο Κρήτης έκρυβε μία υγειονομική “βόμβα” (pics)
Από πλευράς Λιμεναρχείου επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα που ξεπερνούν τις 14.000 ευρώ.

Μια “υγειονομική βόμβα” και μάλιστα λίγο πριν “σκάσει” πρόλαβαν το πρωί τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια των εντατικών ελέγχων που κάνουν καθημερινά στο λιμάνι, τόσο σε επιβάτες όσο και σε οχήματα. Η σημερινή υπόθεση, αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο που έγινε σε ένα βανάκι με οδηγό έναν 52χρονο άνδρα από το Πακιστάν.

Οι Λιμενικοί εντόπισαν μέσα σε αυτό, 236 κιλά κρέατος (αρνιά, κοτόπουλο και μοσχάρι), ποσότητα η οποία – όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από την Κτηνιατρική Υπηρεσία – ήταν ακατάλληλη προς κατανάλωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ekriti.gr πηγές ενημέρωσης, ο 52χρονος που έφτασε το πρωί στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής, είχε προμηθευτεί την ποσότητα από περιοχή της Αθήνας προκειμένου να την παραδώσει σε έναν 29χρονο ομοεθνή του στο Ηράκλειο, ο οποίος διατηρεί μπακάλικο.

Μάλιστα, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο 52χρονος Πακιστανός, δεν είχε φροντίσει να βάλει τα κρέατα σε ψυγείο, αλλά στην καμπίνα του βαν, αφήνoντάς τα εκτεθειμένα.

Τόσο ο 52χρονος όσο και 28χρονος ομοεθνής του που θα παραλάμβανε τα κρέατα, συνελήφθησαν, ωστόσο με εντολή Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments