Τεχνολογία

Ασύρματη φόρτιση: Έρχεται στα smartphone της Motorola

Ασύρματη φόρτιση: Έρχεται στα smartphone της Motorola
Ασύρματη φόρτιση: H Motorola, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η επόμενη εταιρία που θα εισάγει την ασύρματη φόρτιση στα  smartphone της.

Ασύρματη φόρτιση:  Στο Wireless Power Consortium καταχωρήθηκε ο Moto Qi ασύρματος φορτιστής από τη Motorola, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα smartphone της εταιρείας, με το αναμενόμενο Moto G7 να είναι ίσως το πρώτο με αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

H Motorola, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η επόμενη εταιρία που θα εισάγει την ασύρματη φόρτιση στα  smartphone της, με την πιο πιθανή συσκευή να είναι το Moto G7 που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Σύμφωνα με τον Roland Quandt, ο ασύρματος φορτιστής των 10W είναι ιδιαίτερα κομψός και διαθέτει επιφάνεια κατασκευασμένη από υλικό που διατηρεί τη συσκευή σταθερή πάνω στο φορτιστή καθώς και φωτεινή ένδειξη με LED για τη φόρτιση.

Το ενδεχόμενο να υπάρχει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση στο Moto G7 πιθανόν να φαίνεται και από το πίσω μέρος το οποίο φαίνεται στα render να είναι κατασκευασμένο από γυαλί μιας και καθρεφτίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για να διαπιστώσουμε αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από τη Motorola κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments