Διεθνή

O Ερντογάν πάει στους Ευρωπαίους με βίντεο: “Κανείς δεν θα παίζει με τους Τούρκους”

O Ερντογάν πάει στους Ευρωπαίους με βίντεο: “Κανείς δεν θα παίζει με τους Τούρκους”
Τη Δεύτερα η Σύνοδος ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα της Βουλγαρίας και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις που θα πυροδοτήσει αυτή η Σύνοδος.

Με βίντεο θα προσέλθει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σύνοδο Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Δευτέρα στη Βάρνα.

Σε ομιλία του στην Τραπεζούντα, ο Ερντογάν απηύθυνε αυστηρό μήνυμα στη Δύση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Τουρκία δεν δέχεται μαθήματα από τη Δύση

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πως για όσα επιρρίπτουν στην Τουρκία για την επιχείρηση στο Αφρίν, ο ίδιος έχει βίντεο που τα αντικρούουν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Ερντογάν προφανώς εννοεί ότι έχει στα χέρια του υλικό που αποδεικνύει ότι οι Κούρδοι δρουν ως τρομοκρατική οργάνωση.

Στο πλαίσιο της ευρωτουρκικής συνόδου, ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ. 

Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται μεταξύ άλλων να του θέσουν και το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι σε ομιλία του το Σάββατο στη Σαμψούντα, ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, αναφέροντας ότι «την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε», απειλώντας ότι, «αν χρειαστεί, θα δώσουμε τις ζωές μας και αν χρειαστεί, θα πάρουμε ζωές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments