Γυναίκα

Beauty Blossom Congress: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο event της ΗμιMόνιμης Ομορφιάς

Beauty Blossom Congress: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο event της ΗμιMόνιμης Ομορφιάς
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ημιμόνιμης Ομορφιάς που διεξήχθη το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου.

Το Beauty Blossom Congress απευθύνθηκε σε επαγγελματίες PMU Artists απ’ όλη την επικράτεια με πολυετή γνώση κι εμπειρία. Το κοινό έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνικές και τα «μυστικά» των διεθνών πρωτοπόρων του κλάδου του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών και της τοποθέτησης βλεφαρίδων καθώς πολλά απ’ αυτά τα θέματα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η σύλληψη κι οργάνωση του συνεδρίου ημιμόνιμης ομορφιάς ανήκει στις κ.κ. Natalia Babenko και Elena Rusaleva. Στόχος δε του συνεδρίου ήταν οι Έλληνες επαγγελματίες να μπορέσουν να αποκτήσουν συμπυκνωμένη γνώση σ’ ένα ιδιαιτέρως προσιτό κόστος χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν και να ταλαιπωρηθούν.

To Beauty Blossom Congress απευθύνθηκε σ’ όλους τους επαγγελματίες του Permanent Makeup, Microblading κι Επιμήκυνσης Βλεφαρίδων που θέλουν να γνωρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις και τα μυστικά από την elite των κορυφαίων ειδικών στους τομείς αυτούς, προκειμένου να είναι πρωταγωνιστές στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ!

Οι ομιλητές ήταν οι εξής: Ksenia Generalova,Tatyana Bilolovets,Marc de Turck, Liucija Penkauskiene, Natalia Babenko, Elena Rusaleva, Loreta Jasilionyte, Corina Maleca, Nauryzova Maleca, Helga Halapi, Svetlana Prikhodko, Elena Isaikina, Γιώργος Αραπογιάννης, Marika Huhashvili, Dmitriy Tatuajev, Linda Paradis και Sera Bagadir.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Pagenews.gr: Έγινε παρουσίαση του Portal στους συμμετέχοντες. Δόθηκε έμφαση στις θεματικές του ενότητες και σχολιάστηκε θετικά η μεγάλη και σταθερή επισκεψιμότητά του που αγγίζει τους 1.500.000 μοναδικούς αναγνώστες.

Sigma OnlineTelevision: Κάνει τη διαφορά εκπέμποντας με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά κάθε Σαββατοκύριακο κάτω απ΄ την ομπρέλα των εκπομπών Action με πολυθεματικό χαρακτήρα. Κάλυψαν μέρος του συνεδρίου καθώς και συνεντεύξεις.

Θεσσαλική Press: Από το 2015 η ομάδα της Θεσσαλική Press καθιέρωσε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας συνεχίζοντας να είναι ηγέτιδα στα Θεσσαλικά ΜΜΕ.

Μεγάλοι χορηγοί:

BIOTEK: Επώνυμη και διεθνώς αναγνωρισμένη Ιταλική εταιρία με έδρα το Μιλάνο.Your Permanent BeautyAcademy: Κορυφαία Ακαδημία στην Ελλάδα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.LAC Beatique and Academy by Elena Rusaleva: Ακαδημία τοποθέτησης βλεφαρίδων.ΣΕΜΜΕ: Σύλλογος Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης και Microblading Ελλάδος.

Europcar: Προσέφερε για το 2ημερο ένα Mercedes mini bus 8 θέσεων για τη μεταφορά των ομιλητών. Αποτελεί, δε, ηγέτη στον τομέα της αυτοκίνησης στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα λειτουργούν πάνω από 115 σταθμοί ενοικίασης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σημεία Meet & Greet, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πόλεων, των νησιών και των αεροδρομίων.

Χορηγοί:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες καθώς και μνεία έγινε προς όλους τους χορηγούς που χωρίς την πολύτιμη αρωγή τους το συνέδριο ημιμόνιμης ομορφιάς δε θα διέθετε την ανάλογη αίγλη και υποδομή.

Les fluristes floral design, Martini, Golden Rose Londessa, I cosmetics, Flaw less Lashes by Loreta, My lamination, BB lashes, Vivienne lashes and more, Vis a Vis, Elisabeth Lashes, Lash tales, Innovator cosmetics, Liucija Penkauskiene, Tattoo Remoov by Linda Paradis.

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άκρως θετικές κι αναμένεται να υπάρξει ανανέωση του ραντεβού την προσεχή χρονιά με το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ημιμόνιμης Ομορφιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments