Τουρισμός

Απόνησος: Το νησάκι που θυμίζει Καραϊβική και απέχει μία ώρα από τον… Πειραιά (vid)

Απόνησος: Το νησάκι που θυμίζει Καραϊβική και απέχει μία ώρα από τον… Πειραιά (vid)
Η Απόνησος είναι ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια του Αγκιστρίου και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σκάλας.

Απόνησος… Το ονειρικό μέρος που όλοι αξίζει να επισκεφθούν.

Aν θεωρείτε ότι εξωτικά νησιά υπάρχουν μόνο στις Μαλβίδες ή τον Άγιο Δομίνικο σίγουρα πέφτετε λίγο έξω… Στην Ελλάδα έχουν αρκετές επιλογές και δη οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου μπορούν να “πεταχτούν” το πολύ σε μία ώρα από τον Πειραιά για να φτάσουν στο μικρό αυτό διαμάντι του Σαρωνικού.

Ταξιδέψτε στο Αγκίστρι, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, το οποίο εκτός από το γραφικό του χαρακτήρα και την εξωτική του ομορφιά, καμαρώνει και για την Απόνησο.

Πρόκειται για μια καταπράσινη χερσόνησο, μια καταπληκτική πινελιά στη ζωγραφιά της Ελλάδας, που συναγωνίζεται ακόμα και το κάλλος της Καραϊβικής.

Η Απόνησος είναι ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια του Αγκιστρίου και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σκάλας. Κάθε επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν μέσα από μια μικρή πλατφόρμα, μια μικρή γέφυρα που την ενώνει με το Αγκίστρι.

Οι στιγμές στην Απόνησο δημιουργούν τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και αναμνήσεις. Η συγκεκριμένη περιοχή προσφέρεται για μικρούς κολυμβητές χάρη στα ρηχά της νερά, αλλά και τολμηρές βουτιές από τα βράχια για τους μεγαλύτερους (με προσοχή πάντοτε), για όσους αναζητούν τη χαλάρωση και την ηρεμία, για τους λάτρεις των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, όπως το κανό.

Στην παραλία υπάρχουν μόνο ομπρέλες και ξαπλώστρες για ενοικίαση και μια ταβέρνα για φρέσκο ψάρι και νοστιμιές πάνω στο κύμα.

Πηγή: mygreekholiday.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments