Lifestyle

Νόρα Βαλσάμη: Δείτε πως είναι σήμερα

Νόρα Βαλσάμη: Δείτε πως είναι σήμερα
Νόρα Βαλσάμη: Δείτε τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό, φωτογραφία της οποίας πόσταρε ο γιος της.

Νόρα Βαλσάμη: Αισίως στα 71 της χρόνια έχει φτάσει η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να αποτραβηχτεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς την τελευταία δεκαετία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και η υγεία της δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πλέον η Νόρα Βαλσάμη, η οποία διέγραψε μια μεγάλη καριέρα στο θέατρο, την τηλεόραση και την κινηματογράφο και που υπήρξε από τα πιο όμορφα πρόσωπα στο καλλιτεχνικό στερέωμα και ένα γλυκό, δροσερό και ταλαντούχο κορίτσι, κάνει πλέον πολύ σπάνιες εμφανίσεις.

Η καλλονή με τα υπέροχα γαλάζια μάτια έκανε καριέρα ως πρωταγωνίστρια σε πολλές επιτυχημένες ελληνικές ταινίες, κυρίως της Φίνος Φιλμς, όπως οι «Οι Κυρίες της Αυλής», «Στεφανία», «Κάτι Κουρασμένα Παλληκάρια», «Ο Γόης», «Ο Κατεργάρης», «Η Θεία μου η Χίπισσα».

Ο μοναχογιός της, Έρικ, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον γνωστό σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, η οποία αναδημοσιεύτηκε και από Fan Page της ηθοποιού στο μέσο δικτύωσης. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και με μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments