Πολιτική

“Βόμβα” Κατσίκη: Να ανταλλάξουμε τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς με τους 8 Τούρκους

“Βόμβα” Κατσίκη: Να ανταλλάξουμε τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς με τους 8 Τούρκους
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, έριξε "βόμβα" προτείνοντας να παρακάμψουμε τη Δικαιοσύνη και να γίνει ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, με τους οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε να βρεθεί τρόπος ώστε να παρακαμφθεί η δικαιοσύνη και η Αθήνα να ανταλλάξει τους Έλληνες στρατιωτικούς με τους οκτώ Τούρκους.

«Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής» τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ.

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα» δήλωσε δε ο κ. Κατσίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έμμεσο μήνυμα Ερντογάν για την τύχη των 2 Ελλήνων στρατιωτικώνΠαραμένουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοίΤρίτο "όχι" για την έκδοση των 8 ΤούρκωνΒίντεο με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς να κρατούν όπλα στο πραξικόπημα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments