Γυναίκα

«Sex and the City»: Η τηλεοπτική Σαμάνθα στηρίζει την υποψηφιότητα της Σίνθια Νίξον

«Sex and the City»: Η τηλεοπτική Σαμάνθα στηρίζει την υποψηφιότητα της Σίνθια Νίξον
Η Κιμ Κατράλ, γνωστή ως Σαμάνθα του Sex and the City, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στην συμπρωταγωνίστριά της Σίνθια Νίξον, η οποία κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο.

Την περασμένη εβδομάδα, η Σίνθια Νίξον, η Μιράντα του «Sex and the City», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Τρεις ημέρες αργότερα, η Κιμ Κατράλ, η Σαμάνθα στην τηλεοπτική και κινηματογραφική σειρά, εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της.

Θαυμαστής της «Σαμάνθας», τη ρώτησε στο Twitter για την υποψηφιότητα της Νίξον. «Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα όλων των πρώην συμπρωταγωνιστριών μου να επιλέγουν οι ίδιες την καριέρα τους» ήταν η απάντηση της Κιμ Κατράλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της 51χρονης Σίνθια Νίξον ότι κατεβαίνει υποψήφια για το αξίωμα του κυβερνήτη στο Μεγάλο Μήλο, η Κριστίν Ντέιβις, η Σάρλοτ στο «Sex and the City», έγραψε στο twitter: «Ξέρω ότι θα είναι μία εξαιρετική Κυβερνήτης».

Η Κιμ Κατράλ δεν έχει καλό λόγο για όλες τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, γι’ αυτό και η υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Νίξον αποτελεί είδηση. Ίσως θα πρέπει να τα περιμένει κανείς όλα από την Κατράλ, που σχετικά πρόσφατα πυροδότησε και πάλι τη φωτιά της διαμάχης της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κάρι Μπράντσο της σειράς, όταν αντέδρασε έντονα στα συλλυπητήρια που της εξέφρασε δημόσια η τελευταία για τον θάνατο του αδελφού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Sex and the City: Γιατί η τηλεοπτική Samantha είναι έξαλλη με την Sarah Jessica Parker (pics)

Σίνθια Νίξον: Η πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" και επίσημα υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης (vid)

Κιμ Κατράλ: Η "Σαμάνθα" του Sex and the city κάνει έκκληση να βρεθεί ο αδερφός της (pic)

Το αγαπημένο κομμάτι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από την ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments