Video

Δάκης: Aπογείωσε το κέφι στη συναυλία στο MEGA

Δάκης: Aπογείωσε το κέφι στη συναυλία στο MEGA
Δάκης: Με «Θωρακισμένη Mercedes» έφτασε ο γνωστός τραγουδιστής στη συναυλία στο MEGA, απογειώνοντας το κέφι τόσο όσων έδιναν το παρών όσο και εκείνων που ήταν στο σπίτι.

Ο Τόνι Σφήνος, υποδέχθηκε πολλούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους στο ρετρό και πολύχρωμο πάρτι του το βράδυ της Παρασκευής (19 Ιουνίου) στο MEGA.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης, με τη λατρεία για τα χρωματιστά ‘70s, ανέλαβε να βάλει ανεβαστική μουσική το βράδυ της Παρασκευής σε κάθε ελληνικό σπίτι. Τα αξεπέραστα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών, από το ‘70 μέχρι σήμερα, που έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες στιγμές μας τραγούδησαν οι αυθεντικοί του είδους.

Ο Δάκης και η «Θωρακισμένη Mercedes» μπήκαν στο studio του MEGA

Έτσι, μαζί με τον Τόνι Σφήνο, παρακολουθήσαμε τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ποπ και χορευτικό είδος. Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Λάμπης Λιβιεράτος, έδωσαν το παρών και τραγούδησαν όλοι μαζί του το βράδυ της Παρασκευής.

Οικοδεσπότης ο Τόνι Σφήνος που ξέρει να οργανώνει τα καλύτερα και πιο τρελά disco γλέντια για ατελείωτο χορό και διασκέδαση. Έτσι, όλοι μαζί ήπιαν «Τσάι με λεμόνι», ετοιμάστηκαν για «Αυτό το καλοκαίρι», ονειρεύτηκαν τρέλες στις «Σεϋχέλλες», έβαλαν πρόγραμμα για «Βραδινό μπανάκι» και έπεσαν «Μπάμ και κάτω» από τον χορό. Έτσι, ο Δάκης με τη «Θωρακισμένη Mercedes» μπήκε στο studio του MEGA.

Θυμίζουμε πως ο Τόνι Σφήνος ανέλαβε τη σκυτάλη από μια σειρά καλλιτεχνών που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του MEGA σε μια συνήθεια που αγάπησαν οι τηλεθεατές. Πιο πρόσφατοι μουσικοί οικοδεσπότες οι Πυξ Λαξ και δύο εβδομάδες νωρίτερα η Δήμητρα Γαλάνη.

Ο Δάκης έχει συνεργαστεί με πληθώρα αξιόλογων καλλιτεχνών

Ο Βρασίδας «Δάκης» Χαραλαμπίδης (26 Αυγούστου 1943) είναι Έλληνας τραγουδιστής και γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκίνησε να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων και παράλληλα ηχογράφησε το 1964 τον πρώτο του δίσκο στα αγγλικά με τίτλο «Deep in the heart of Athens» και ακολούθησαν δίσκοι που γνώρισαν αμέσως μεγάλη επιτυχία στα Γαλλικά, Ιταλικά και Αγγλικά.

Έχει συνεργαστεί με Έλληνες συνθέτες όπως: Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Αλέξης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μανίκας, Σάκης Τσιλίκης, Χάρης Χαλκίτης, Βαγγέλης Πιτσιλαδής, Γιώργος Κριμιζάκης, Κώστας Ξενάκης, Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Λαβράνος, Νίκος Καρβέλας, Αλέκος Χρυσοβέργης, Γιώργος Θεοδοσιάδης κ.ά. Και έχει τραγουδήσει στίχους στιχουργών όπως Πυθαγόρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Σώτια Τσώτου, Ξενοφώντας Φυλέρης, Θάνος Σοφός, Ρόνη Σοφού κ.ά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments