Ελλάδα

Σπαρακτική η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: “Να βρω τα κόκκαλα του παιδιού μου”

Σπαρακτική η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: “Να βρω τα κόκκαλα του παιδιού μου”
«Δολοφόνοι σκοτώσατε το παιδί μου», φώναζε η Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Ράγισε καρδιές η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου Βαρβάρα Θεοδωράκη, στο βήμα του μάρτυρα, καθώς συνεχίστηκε η δίκη για την εξαφάνιση και δολοφονία του παιδιού της στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

«Έβαλα τα φίδια και σκότωσαν το παιδί μου, εγώ είμαι υπεύθυνη για ό,τι έγινε», είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του Μάριου, ζητώντας από το δικαστήριο και τον εισαγγελέα της έδρας να την βοηθήσουν να βρει «τα κόκκαλα του Μάριου και πού τα έχουν πετάξει».

Στην κατάθεσή της η μάρτυρας αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον 73χρονο και τη σύζυγό του πριν από 17 χρόνια, ο οποίος της παρουσιάστηκε, ως άτομο με υψηλές γνωριμίες και της έλεγε ότι εργαζόταν στην CIA και την ΕΥΠ.

«Μας έλεγε τόσο εκείνος, όσο και η γυναίκα του και οι δύο γιοι τους ότι ήταν υπασπιστής του εκάστοτε Αμερικανού στρατηγού.

Ο δολοφόνος ερχόταν κι έπιανε κουβέντα με το Μάριο, του είχε δανείσει για 15 ημέρες ένα αυτοκίνητο. Είχε εντυπωσιάσει τον παιδί μου και εμάς. Η οικογένειά του έδειχνε να είναι συγκροτημένη, μόνο και μόνο για να μας προσεγγίσουν. Έβλεπα ότι το παιδί μου ήταν ικανοποιημένο από αυτή την φιλία. Η μάνα μου, ήταν από τα ίδια χωριά με το δολοφόνο (από χωριά της Μάνης) και αυτό μας έπεισε. Του είχε τρομερή εμπιστοσύνη», είπε με δάκρυα στα μάτια η κυρία Θεοδωράκη.

Στην κατάθεσή της η μάρτυρας ανέφερε ότι οι φιλικές σχέσεις με τον γιο της έγιναν πιο στενές και είχαν καθημερινή επικοινωνία. Η κ. Θεοδωράκη είπε ακόμη ότι η οικογένεια του κατηγορουμένου γνώριζε τα πάντα για την περιουσιακή της κατάσταση.

«Είχα την αφέλεια και τα έλεγα μόνη μου. Από εμένα είχαν μάθει τα περισσότερα. Λυπάμαι και μέμφομαι τον εαυτό μου για αυτό. Τους είχα πει και για τις καταθέσεις μου. Γνώριζαν ότι είχα 450 χιλ. ευρώ στην τράπεζα αλλά όχι ότι τα είχα δεσμεύσει για αγορά οικοπέδου. Είχα βάλει δυο φίδια μέσα στο σπίτι μου».

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012. Την επόμενη μέρα η μητέρα του δέχθηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάριος Παπαγεωργίου: Το χρονικό της δολοφονίας μέχρι τον εντοπισμό των οστών στη Μάνη

Λύγισε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στο Εφετείο

Δύο χρόνια ποινή φυλάκισης και πρόστιμο 1.500 ευρώ στον "πιστολέρο" του Εφετείου

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελπίδες να εντοπιστεί το σημείο που βρίσκεται θαμμένος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments