Πολιτική

Νίκος Κοτζιάς: Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

Νίκος Κοτζιάς: Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό
Την επόμενη εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναμένεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναμένεται να ενημερώσει την επόμενη εβδομάδα τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Ο υπουργός Εξωτερικών έχει ήδη επικοινωνήσει με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αλλά και με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. 

Ο κ. Κοτζιάς πρώτα από όλους επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, προχθές, με τον οποίο συμφώνησαν να έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εξωτερικών έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νίκος Κοτζιάς: Συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του στα ΤίραναΤο Σκοπιανό στο επίκεντρο: Το Gornamakedonija και τα τελευταία "αγκάθια"Νίκος Κοτζιάς: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στα Σκόπια – Με ποιους συναντήθηκεΟι 5 προτάσεις της ελληνικής πλευράς για το όνομα των Σκοπίων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments