Πολιτική

“Όχι” Μητσοτάκη σε συνάντηση με Κοτζιά για το Σκοπιανό

“Όχι” Μητσοτάκη σε συνάντηση με Κοτζιά για το Σκοπιανό
Αρνητική ήταν η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία στην επικείμενη συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο για το Σκοπιανό. Ωστόσο, η απάντηση σύμφωνα σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς Γιώργου Κουμουτσάκου ήταν αρνητική και ζήτησε από τον ΥΠΕΞ να ενημερώσει τον ίδιο. Πρόσθεσε δε ότι δεν χρειάζεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Γεγονός που σημαίνει ότι η ΝΔ απάντησε επισήμως «Όχι» σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Κοτζιά.

Ωστόσο, ο Νίκος Κοτζιάς αναμένεται να ενημερώσει την επόμενη εβδομάδα τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Ο υπουργός Εξωτερικών έχει ήδη επικοινωνήσει με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αλλά πρώτα από όλους επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, προχθές, με τον οποίο συμφώνησαν να έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εξωτερικών έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νίκος Κοτζιάς: Συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του στα Τίρανα

Το Σκοπιανό στο επίκεντρο: Το Gornamakedonija και τα τελευταία "αγκάθια"Νίκος Κοτζιάς: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στα Σκόπια – Με ποιους συναντήθηκεΟι 5 προτάσεις της ελληνικής πλευράς για το όνομα των Σκοπίων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments