Αθλητισμός

Έκπληξη Αγγελόπουλων από ΝΒΑ – Τελειώνει ο χρόνος για Ναν

Έκπληξη Αγγελόπουλων από ΝΒΑ – Τελειώνει ο χρόνος για Ναν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Λιουκ Σίκμα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και ο Γιώργος Τανούλης (οι νεααποκτηθέντες δηλαδή) έδωσαν κανονικά το παρών σε μία πολύ διαφορετική χρονιά για τους Πειραιώτες

Η τελική λίστα Μπαρτζώκα και η μεταγραφή από το top επίπεδο. Γιατί έχει καθυστερήσει η τελευταία προσθήκη στο Λιμάνι, τι ετοιμάζουν οι πρόεδροι και ποιον έχει ξεχωρίσει ο Έλληνας προπονητής. Διαβάστε στο Sportdog!

Ο Ολυμπιακός έκανε την Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τις απουσίες να είναι πολλές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Δεν είναι μόνο οι πολλοί διεθνείς, που του λείπουν. Δεν θα έχει στην διάθεσή του ο κορυφαίος προπονητής για μερικές μέρες και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση ρινικού διαφράγματος.

Ο Λιουκ Σίκμα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και ο Γιώργος Τανούλης (οι νεααποκτηθέντες δηλαδή) έδωσαν κανονικά το παρών σε μία πολύ διαφορετική χρονιά για τους Πειραιώτες, καθώς δεν έχουν πλέον τον Κώστα Σλούκα και τον Σάσα Βεζένκοφ. Και αν το κενό του Βεζένκοφ καλύφτηκε από τον Σίκμα (όχι ποιοτικά βέβαια, αλλά καλύφθηκε), δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Σλούκα.

Προστέθηκε στο ρόστερ ο πολύ χρήσιμος Ουίλιαμς-Γκος, αλλά οι νταμπλούχοι χρειάζονται έναν ακόμη παίκτη στη περιφέρειά τους. Χρειάζονται τον παίκτη, που θα σηκώσει το βάρος κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Έναν παίκτη, δηλαδή, που να μπορεί να κάνει αυτό, που έκανε ο Σλούκας ή που έκανε ο Βεζένκοφ.

Ο Μιλουτίνοφ με τον Φαλ είναι ένα εκπληκτικό δίδυμο και θα καλύψει μέρος της προσωπικότητας, που προσέφεραν οι δύο που έφυγαν, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται και έναν ηγέτη στη περιφέρεια. Τον είχε βρει, αλλά η Μονακό δεν άφησε τον Μάικ Τζέιμς να φύγει.

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει στο κάδρο του Μπαρτζώκα και μάλλον λήγει ο χρόνος για να δούμε τι τελικά θα γίνει. Ομάδα στο ΝΒΑ δεν βρίσκει ο Ναν και ίσως πάρει τις επόμενες μέρες την τελική απόφαση να πάει στον Πειραιά.

Αν και ο Ολυμπιακός δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, έχει ψάξει πολύ την αγορά και έχει βρει ορισμένες ακόμη πολύ καλές λύσεις.  Ο Τέρενς Ντέιβις είναι από τα ονόματα, που έχουν ακουστεί, όπως και ένας ακόμη Τέρενς, ο Ρος. Ο Ρόντνει ΜακΓκρούντερ είναι ακόμη μία περίπτωση, που έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Ολυμπιακού και γενικώς δεν θα αργήσει να μάθει ο κόσμος τι τελικώς θα γίνει.

Εκτός αν οι Πειραιώτες ετοιμάζουν κάποια έκπληξη με τον πολύ καλό σούτινγκ-γκαρντ, Τζέιλεν Νοουέλ, που ήταν στη Μινεζότα ή με τον θρυλικό Γκόραν Ντράγκιτς με τα τόσα χρόνια εμπειρία και υψηλής ποιότητας στο ΝΒΑ.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments