Ελλάδα

Ληστεία Κηφισιά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι δράστες (pics&vid)

Ληστεία Κηφισιά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι δράστες (pics&vid)
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά - Οι σφαίρες έπληξαν ζωτικά όργανα του 52χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο ασθενής υποβάλλεται σε δεξιά νεφρεκτομή - Η έκκληση της γυναίκας του.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αδίστακτους ληστές που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά για να τον ληστέψουν και τελικά έφυγαν, αφού πρώτα τον πυροβόλησαν στην πλάτη και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά.

Ο 52χρονος πατέρας 3 παιδιών είναι το θύμα των αδίστακτων ληστών. Η οικογένεια Σταματιάδη, κατάγεται από την Άνδρο και δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, ενώ είναι πρόεδρος στην εταιρεία Light Partners.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την πρώτη κατάθεση που έκανε η σύζυγος του θύματος στην αστυνομία. Όταν ξύπνησε με τον σύζυγό της αντίκρισαν δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωματιό τους που τους έβριζαν και τους απειλούσαν στα ελληνικά.

Ο άνδρας της, τονίζει, αντέδρασε και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές ο οποίος προηγουμένως τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αναπληρώτρια διοικήτρια του Γ. Γεννηματάς, ο ασθενής υποβάλλεται σε δεξιά νεφρεκτομή.

Η έκκληση της συζύγου του

Η σύζυγος του επιχειρηματία απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους είπε: «Προσευχηθείτε για τον άντρα μου, ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά».

Έδωσε μάχη με τους ληστές μέσα στην κρεβατοκάμαρα

Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα πιθανότατα παραβιάζοντας κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη. Μετά από αυτό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Οι περίοικοι μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καλό οικογενειάρχη και γείτονα και εύχονται όλα να πάνε καλά. Τα νέα από το νοσοκομείο Γεννηματάς όπου μεταφέρθηκε κάνουν λόγο για μια δύσκολη επέμβαση, καθώς ο 52χρονος έχει δεχθεί δύο σφαίρες.

Φωτογραφίες από το σπίτι του επιχειρηματία μετά τη ληστεία

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Άνδρας μέσης ηλικίας διακομίστηκε σήμερα 2-4-2018 και ώρα 5:35 π.μ στο Νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη.

Στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικού χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, Ν/Χ κ.α) η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη.

Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την σταθεροποίηση του και την ανάταξή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρίσιμη η κατάσταση του επιχειρηματία – Πώς πάλεψε με τους ληστές (vid&pics)Κηφισιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστέςΠάτρα: Λήστεψαν 59χρονο και εκείνος έπαθε ανακοπήΣέρρες: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments