Πολιτική

Βόμβες Καμμένου: Έως και 15 χρόνια κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί

Βόμβες Καμμένου: Έως και 15 χρόνια κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί
Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν "τρελό".

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια κουβέντας που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι στις φυλακές της Τουρκίας έως και 15 χρόνια.

Χαρακτήρισε την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών όσο περίπλοκή φαινόταν εξαρχής και δήλωσε την παντελή του άγνοια για το πώς μπορεί να εξελιχθεί το θέμα της κράτησής τους. 

Είπε χαρακτηριστικά: 

«Κανείς δεν ξέρει όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό και με μια χώρα στην οποία δεν ισχύει τίποτα! Είδα τι είπε χθες για τον Νετανιάχου». ​

Πάντως, ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος χαρακτήρισε τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών μία επιχείρηση που ήταν προσχεδιασμένη. 

Δεν παρέλειψε βέβαια ο κ. Καμμένος να μιλήσει και για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, τις οποίες χαρακτήρισε διαλυμένες. Αναφορικά με την ένταση που υπάρχει στο Αιγαίο και στις τουρκικές προκλήσεις, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εμείς δεν τσιμπάμε, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος προς Τουρκία: Μην ξεχνάτε πως χάσατε το 1821

Καμμένος: "Μας έχετε για πολιτικά αφελείς να πάμε σε εκλογές με μειωμένες συντάξεις;"

Καμμένος: Θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο τη χρήση του όρου "Μακεδονία" (vid)

Πάνος Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments